Проблем с компа

choko_h

Registered
Здр на всички :)

Имам някаф проблем с компа и според мене е нещо в хардуера защото понякога кат го спра или рестна после не иска да се пусне в смисъл започва да зарежда уиндоуса зарежда зарежда и забива не е софтуерно 99% съм сигурен някэи предложения от какво може да е :cry:

преинсталирай ако не се оправи е 100% захранването може да е слабо но мисля 4е от уиндолса

Може да има най малко 10 причини.

Преинсталирай уиндоуса 1 пък, да видим дали не е от него.

Другите вариятнти са: рам памет(дефектна)дъното да се прецакало. И един от хардуеаъра да прегрява. Виж си температурите като за начало(Everest).

Скивай си кабела на харда да не се е прекъснал нещо. Моя стария така се беше прекъснал и забиваше :)

не е уина щото 3 пъти поне с различни уинове ми се е*еше постоанно той компа е и в гаранция утре ше го зътатря сигурно :(

Най ме съмнява че е дъното щото понякога мишката и клавиатурата блокват и диода за NumLock свети

А аниматора не ми се вярва да е от захранването PS Fortron 400W/Bluestorm :wink: и има само едно оптично устройство нищо повече и захранването е доста добро има и доста филтри в него не е от онез кинайските боклуци :)

Хард или рам. Там е проблемът. Можеш ли да пипаш вътре в компа? Смени слота на рамта.

Преди да си "разкостиш" компютъра ,все пак виж драйвърите на видеокартата.Може да е от това.Пробвай с различни.

Back
Горе