Проблем с логин=а

vinsbg

Registered
Имам проблем.Когато някой се логне в сайта бутона за Вход пак си стои там и ако се натисне пак може да се логне потребителя.Някакви идеи..Ако трябва и код ще дам

Какво общо има това с темата ми ? :(
Ето го login.php
Код:
?PHP
require_once('./register_globals.php');
if ($_POST['asfsagrg4'] != "d76fghhjda") {  

require_once('./language/'.$script_language.'/register.php'); 
?>

<div class="login">
<form action="#" method="post">
<input type="hidden" name="asfsagrg4" value="d76fghhjda">
<p><?PHP echo $reg_username; ?>: <input type="text" name="name" id="name" /></p>
<p><?PHP echo $reg_password; ?>: <input type="password" name="pass" id="pass" /></p>
<p><input type="submit" id="submit" value="<?PHP echo $login_text; ?>" /><input type="checkbox" name="rememb" id="rememb" value="rememb" /> <?PHP echo $login_remember; ?></p>
<p><a href="./index.php?loadpage=./includes/forgotpassword.php"><?PHP echo $login_forgot; ?></a></p>
</form>  
</div> <?PHP
} ?>

vinsbg каза:
Ето го login.php
Код:
?PHP

?>

<div class="login">
<form action="#" method="post">
<p><?PHP echo $reg_username; ?>: <input type="text" name="name" id="name" /></p>
<p><?PHP echo $reg_password; ?>: <input type="password" name="pass" id="pass" /></p>
<p><input type="submit" id="submit" value="<?PHP echo $login_text; ?>" /><input type="checkbox" name="rememb" id="rememb" value="rememb" /> <?PHP echo $login_remember; ?></p>
<p><a href="./index.php?loadpage=./includes/forgotpassword.php"><?PHP echo $login_forgot; ?></a></p>
</form>  
</div> <?PHP
} ?>

vinsbg каза:
Еми да гадем ли къде е пролема? Нали трябва да се види за какво става въпрос. Възможно е просто така да е направена или ако ти си пипал нещо, или нещо друго... Кажи по-подробно. Логваш се, бутона стои. Ако го настиснеш можеш да се логнеш повторно ли? :shock: А тогава можеш ли да се логнеш отново? Имах подобен проблем с phpbb2 форум преди време, заради некоректно пренасочване. :)

misho каза:
vinsbg каза:
Еми да гадем ли къде е пролема? Нали трябва да се види за какво става въпрос. Възможно е просто така да е направена или ако ти си пипал нещо, или нещо друго... Кажи по-подробно. Логваш се, бутона стои. Ако го настиснеш можеш да се логнеш повторно ли? :shock: А тогава можеш ли да се логнеш отново? Имах подобен проблем с phpbb2 форум преди време, заради некоректно пренасочване. :)

Логваш се и в менюто ми отстрани си стои Вход...Ако го натиснеш пак ти вади форма за логин и пак се логваш...и така може хиляди пъти да се логнеш

Не съм сигерн дали ще стане, но пробвай това. Така са предложили тук - цък.
vinsbg каза:
?PHP

?>

<div class="login">
<form action="./index.php?loadpage=./includes/login.php" method="post">
</form>
</div> <?PHP
} ?>

Горе