Здравейте! Днес като станах и седнах на компютъра мишката неработеше. Казва ми Unkown divice . Пробвах и на други отвори за USB , но пак същото. Имате ли идея защо става така и как да го оправя ако е възможно?
боже и мишоците ли искат драйвери
попринцип бих ти казал да пробваш мишката на друг компютър и да пробваш друга мишка на тоя компютър и веднага ше се разбере къде е проблема ама не те знам дали имаш...
Това съм го направил. По-точно пробвах мишката на друго PC и ситуацията е същата. Но преди мишката работеше безотказно без да съм инсталирал драйвери и т.н.
Може да и е дошло на мишката да мре ... моята старата така си замина ... даже докато си цъкам на компа ... изведнъж просто спря ... нито се движеше курсора, нито цъкаша копчетата ... купувай си нова направо ... ако пък искаш пробвай за всеки случай с друга мишка ... но щом на друг комп не работи ...
Абе то ще си купя, но мишката е на 1 месец. Преди малко потръгна и заработи за 5 мин. и пак спря. Ама надписа "Made in China" си каза думата.
Инече тя свети , но неработи.
Да не би дъното ти да е AsRock. Защото е редовно срещан проблем с прецакването на периферията. Старото дъно беше AsRock и заминаха клавиатурата и мишката, които бяха на USB.
Значи остава мишката да прави проблем. Преди да купиш нова си провери контакта дали е занулен. На някои места ги зафазяват и почва да дава оттечки по корпуса на компютъра. Можеш да разбереш ако направиш следното. Вземи си примерно сложи антена на телевизора вътрешна оприя с пръст и пипни корпуса на компа. Ако те бие ток си прегледай контактите.
Абе едва ли е от това. 2 PC-та имам и мишка толкова бързо не ми се е разваляла. Телевизори, гсми нямал съм проблем.. Просто мишката си е била боклук... Made in China ... Мерси все пак.