Проблем с монитора

GaTio2

Registered
Здравейте, монитора ми от скоро почна да премигва и в горния ляв ъгъл, има някакво черно триъгълниче. Това триъгълниче, като го бутна, пари сравнително повече от другите места по монитора и като си оставя пръста малко се оправя цвета като го махна и поседи пак става черно... :D Няма да ме разберете. Какво да правя и какъв е проблема. Мисля, че е още в гаранция :)
 
Занеси го на сервиз. Мисля, че проблема е в слаби връзки на матрицата, заради това като го буташ и няма проблеми.
 
GaTio2 каза:
Това триъгълниче, като го бутна, пари сравнително повече от другите места по монитора и като си оставя пръста малко се оправя цвета като го махна и поседи пак става черно... :D
И моя монитор е така(само че пикселите са лилави а не черни) но не мисля че паренето е част от повредата просто по принцип в горната част на на монитора температурата е по-висока. Иначе ще съм ти много благодарен ако споделиш какъв е бил проблема да знам дали да се притеснявам щото аз все ще го водя на сервиз и все не остава време. И още нещо да те питам какво разбираш под премигва защото моя се изключва и включва сам.
 
за премигване говоря нещо от рода на промяна на яркоста примерно за много кратко част от секундата, а сега като пуснах монитора и левия ми ъгъл си е добре... явно като седи повечко време и става така, но премигването пак си го има :shock:
 
Монитора хептен замина. Пускам го светва и изведнъж става супер тъмен едва се виждат нещата. И като го пусна издава някакъв звук като светне и после кат потъмнее спира :D
 

Горе