Проблем с намирането на сайта ми?

DonMakaveli

Registered
Преди 1 месец добавих домейн,като новият домейн ми стана основен,а основния с който си бях стана под-домейн.Нямах никакви проблеми до преди 3 дена,когато забелязах,че посетители от гуглето драстично намаляха.Пиша думи,с които сайта ми излизаше на първа страница,а сега е някаде на 5-6-7 страница.Бота не спира да индексира страници..
Това не е никак нормално и според вас какъв може да е проблема

Чакай ти нали си сложил нов домейн ? Какво като стария е излизал на първо второ място. Стария се е за стария.

Няма лошо,но в продължение на 1 месец няма проблеми, и изведнъж от 3 дена е направо неоткриваем в гуглето

Я кажи кои са домейните и там субдомейните и кой накъде сочи за да те разбера и да проверя някой статистики.

Гледам че си на втора страница първите резултати при търсене на tupacbg
Това и аз неразбрах защо му викаш поддомейн.

Това което виждам на пръв поглед е, че си си прецакал оптимизацията.
Рядко се случва някой да го направи, защото не е толкова лесно.

Сайта ти tupacbg.net е бил стар сайт.
Индексиран (между 3000-4000 индексирани страници). С тежест за повечето си ключови думи.
Имал е и google PR.

Ти обаче си го затворил и си го пренасочил към новия сайт tupacbg.com .

По този начин губиш всичко каквото си натрупал като тежест в гоогле за
последните 2 години и започваш от начало.

Защо си го направил?

addon domain ми е,Така го направих , защото исках новият ми домейн да ми е основен , тъй като при отварянето на сайта някакъв американец го бе купил 2 дена преди да го купя аз(после пък ми го предлага за 70 долара),но това е друга тема..Та исках да ми завършва на .ком и сега като се освободи и го купих и го направих основен,но не мислих , че ще се загуби висчко което е индексирано до сега..Няма връщане назад нали?!

DonMakaveli каза:
addon domain ми е,Така го направих , защото исках новият ми домейн да ми е основен , тъй като при отварянето на сайта някакъв американец го бе купил 2 дена преди да го купя аз(после пък ми го предлага за 70 долара),но това е друга тема..Та исках да ми завършва на .ком и сега като се освободи и го купих и го направих основен,но не мислих , че ще се загуби висчко което е индексирано до сега..Няма връщане назад нали?!

Трябваше да насочиш .com към .net, защото втория е по стар и е работил до сега.
По ценен е.
Мислиш ли, че web-tourist.com е по-добре от web-tourist.net .
Аз лично не мисля.
Това tupacbg.net си е домейн. НЕ е поддомейн.
Дали е addon или не няма значение.

-Домейн си е от високо ниво.
-Регистриран е още през 2006 година.
-Индексиран е и е бил онлайн до началото на годината.
-Не прекъсвал работа.

Виж:
http://web.archive.org/web/20061208101817/http://tupacbg.net/

Стария дизайн от 2006 на мен повече ми допада.

Две години гоогле те посещава и ти трупа актив всеки ден .

И ти изведнъж го пренасочваш.
Ще се възстанови малко по-малко всичко но ей така си минава времето, а ти падаш в резултата вместо да се качваш.
След 6 месеца ще си на това ниво дето си бил (според мен).

Дали има връщане на зад - не знам.
Ако възстановиш домейна .net не знам как ще го възприеме гоогле.

Да,ясно разбрах,набутах се много сериозно.ще видим как ще я караме да се надяваме , че по-бързо ще се възстановят нещата и повече да не бутам , че развалих добрата оптимизация.Няма да го връщам , че пак да не стане фал.Жалко,но няма проблем.Мерси за отделеното време :)

Back
Горе