Проблем с правене на тракер!

mupcku

Registered
Хора адски много се обърквам от урока за това как да подкараме тракер, защото там е обяснено как да се оправят различните програми apache, mysql и т.н. а аз използвам ХАМРР и искам да разбера как стават нещата с него! Благодаря ви много...!

Този урок е преписан от друго място и не е авторски.
Има някакъв проблем с него и досега никой така и не успя да си
инсталира тракер по него.
Изтрих го!

admin каза:
Този урок е преписан от друго място и не е авторски.
Има някакъв проблем с него и досега никой така и не успя да си
инсталира тракер по него.
Изтрих го!

А....аз колко пъти съм успявал ама самите тракери са супер бъгави и не ми харесва

@mupcku, просто пропускаш часта с настройките на apache, php, mysql, phpmyadmin И готово

Да този урок е преписан.Урока е на kaldata беше посочено най от долу.Много се извинявам на всички които са се мъчили по урока.

staf каза:
Да този урок е преписан.Урока е на kaldata беше посочено най от долу.Много се извинявам на всички които са се мъчили по урока.

Абе той си работеше бе

Ае не знам хора ама на мен не ми се получи като пропуснах часта за апаче и mysql!И все пак ако някой може да го напише и да го обясни със настройки на XAMPP ще съм му благодарен!

пробвал съм го бачка по описания начин, но след това пробвах с xamrr нестава, не създава sql таблиците

hacky каза:
пробвал съм го бачка по описания начин, но след това пробвах с xamrr нестава, не създава sql таблиците

Ми ти през phpmyadmin Импортваш ли файла как беше... нещо си.sql ? за да създаде таблиците...

Съвсем различно е защото като трябва да качваш таблиците през phpMyAdmin (такак както беше в урока) трябва да качиш файла, а така (със ХАМРР) трябва да копнеш и да пейстнеш нещата от него(от файла (нещо си.SQL))И за тва не може да създаде таблиците!

ам къв е тоя файл *.sql дето викате всмисъл колко е дълаг/голям.Щото аз съм имал проблем като качвам такъв файл през phpmyadmin-а с файл който беше с около 80 000 реда и трябваше да копирам по 5000 рада слагам в текстовото поле и така и така.Дори и със ъплоад неставаше.

Попринцип текстовия файл не е много дълъг-около 50-60 реда ама щом с копиране не става значи настройките трябва да са други!И все пак...ако някой може да изготви и да качи такъв урок...Благоидаря ви предварително!

По-точно става въпрос за ето това (намерих урока в kaldata и го взех от там) : "После от новоотворилата цъкнете на бутона "Browse" и отворете файла "database.sql", който се намира в /dir/web/tracker/upgradе
Цъквате долния бутон (този под "Browse") и сте готови."
и плюс тва нещата не вървят и със тая папка "web" дето трябва да се прави!

/dir/web/tracker/upgradе
това /dir/web/ е като пример не , че има папка web, същото е със tracker.Просто в папката на тракера трябва да има още една папка upgrade дококото разбрах.В момента нямам време да свалям каквото и да е било.Може самия пакет да не е пълен...

Да е ясно....аз говоря за тва че самата папка web явно трябва да се направи на друго място!Сигурно във htdocs или де да знам.... :(

mupcku каза:
Да е ясно....аз говоря за тва че самата папка web явно трябва да се направи на друго място!Сигурно във htdocs или де да знам.... :(

htdocs в твоя случай се явавя папка web.

Тези програми бях ги истеглил но неми помогнаха.Затова истеглих appserv който съдържа apache v2
MySQL
PHP5
PHP CONTROL SETTINGS
PHPMyAdmin 2.5.6
При инсталацията на apache съм написал server name - localhost
administrators e-mail - localhost@gmail.com
на MySQL инсталацията само иска парола нищо друго и съм написал ***
парола.Но примен си излиза всичко тези програми нетрябва да са отделно трябва да се инсталират наведнъж!! :?: :?: :?: :?: :?: 8) 8) 8) 8)

Но само едно нещо неразбирам.Защо като сложа upgrade.sql в phpmyadmin не ми прави таблиците на btittracker!
Ако някой знае да ми каже доколкото аз знам само два компютърни езика C# и C++

Back
Горе