Проблем с този мод

m1t3

Registered
http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=646

Става дума за това
като го напиша във всеки фаил точно както е написано там
като кача и нужния фаил в темлейтс и като вляза във форума ми дава ерор на реда на който ми е това.


ПП : имам и още един проблем
Когато потребител си промени мнението и даде на линка Кликнете тук за да видите съобщението си съобщението не се показва с промените и трябва да излезе и да влезе в темата за да стане

плс помогнете да ги оправя тея 2те неща
 
нещо си объркал при слагането на мода
аз 2-3 пъти съм го инсталирал и работи без роблем
 
И аз имам същия проблем с този мод. Ето това ми излиза:

Parse error: syntax error, unexpected T_DOUBLE_ARROW, expecting ')' in /users/yasoous/public_html/forum/viewtopic.php on line 1171

Проверих три пъти файла viewtopic.php всичко съм направил както си трябва но не и не
След това почнах на чисто да го правя втори път и същата работа :(

Моля помогнете

Даже и в друга тема съм писъл за проблема ми :(
http://web-tourist.net/forum/viewtopic.php?t=5199
 
Хора като правите нещо го правете с внимание , а не колкото да го има на форума . трябва да се внимава 1 знак да сгрешиш и сичко отива на кино . 100 % сте сгрешили някъде
 
NazGul каза:
Хора като правите нещо го правете с внимание , а не колкото да го има на форума . трябва да се внимава 1 знак да сгрешиш и сичко отива на кино . 100 % сте сгрешили някъде
За твое сведение поне три четири пъти прерових абсолютно Всеки файл, проверил съм всяка точица, запетайка, кавички и т.н.
Както казах след това си върнах оригиналните файлове и почнах наново и пак същата работа
 
yasoo каза:
NazGul каза:
Хора като правите нещо го правете с внимание , а не колкото да го има на форума . трябва да се внимава 1 знак да сгрешиш и сичко отива на кино . 100 % сте сгрешили някъде
За твое сведение поне три четири пъти прерових абсолютно Всеки файл, проверил съм всяка точица, запетайка, кавички и т.н.
Както казах след това си върнах оригиналните файлове и почнах наново и пак същата работа

Все пак си сгрешил някъде или темплейта ти е много изкилифенчен.

Дай линк към форума да видя какво си омазал.
 
А как да сложа още някакъв надпис освен
Powered by phpBB
долу

ПП : админ моя форум е http://forum.potter-life.com
виж го ако можеш

ПП2 : а по втория ми проблем нещо
 
admin каза:
yasoo каза:
NazGul каза:
Хора като правите нещо го правете с внимание , а не колкото да го има на форума . трябва да се внимава 1 знак да сгрешиш и сичко отива на кино . 100 % сте сгрешили някъде
За твое сведение поне три четири пъти прерових абсолютно Всеки файл, проверил съм всяка точица, запетайка, кавички и т.н.
Както казах след това си върнах оригиналните файлове и почнах наново и пак същата работа

Все пак си сгрешил някъде или темплейта ти е много изкилифенчен.

Дай линк към форума да видя какво си омазал.

Ето сега пробвах за пореден трети път и то на чисто и пак не стана :(
Влиза се в форума без проблем но когато тръгнеш да влезеш в някоя тема
дава грешката

Ето и линкче: http://www.yasoo.us/forum
 
Във viewtopic.php си объркал нещо.

Точка си ипуснал или нещо си добавил не както трябва.

Какво точно добавяш там и къде?
 
Земи махни този 1171 ред но си го запиши някаде за да може да си го върнеш и виж какво ще стане :?:
 
Проверих го няколко пъти, ето и извадка от файла

dgdgdgdg.jpg



hishnika каза:
Земи махни този 1171 ред но си го запиши някаде за да може да си го върнеш и виж какво ще стане :?:
Пробвах и да го махна реда, но пък тогава не се отварят изобщо изображенията
 
Ееее...

То си пише какво трябва да направиш и защо е точка.

Пише след => да сложиш кода но не пише да триеш нещо.
Защо си изтрил $message,

трябва да е така:

'MESSAGE' => '<mwthree style="display:none"></mwthree>' . $message,

всичко си омазал.

Сега трябва да оправиш и останалите.
 

Горе