Проблем с урок Търсене в vbox7.com

ncuxo

Registered
искам да се обърна към жоро или който може да ми помогне написах скрипт-а нишо кат напиша в търсачката дайте ми готов скрипт който търси наийстина в тоя сайт !!!!
jorooooo айде дай ми скрипта готов да търси в сайта vbox7.com с цели линкове
много ще съм ти благодарен http://webjo.no-ip.org/test1/vbox/
пробвах да истегля тоя но не търси ... :(
 

Soul_Stealler

Registered
Код:
Моля напишете целия линк.<br>
Пример: http://vbox7.com/play:3a0c59b2<br>
<form action="" method="post" name="form">
<input name="link" type="text" class="form" size="50"><br>
<input type="submit" name="Submit" value="Газ" class="form">
</form>
<br><br>

<?php
if($_POST['Submit']){

$link = $_POST['link']; //тук взимаме линка от формата

$var = explode(':', $link); //разделяме линка на части като ползваме : за разделител

$klip = $var[2]; //взимаме 3-тата част от линка, демек 3a0c59b2

$svali = "http://media.vbox7.com/".$klip."/".$klip.".flv"; //създаваме линк за сваляне

echo "<a href=".$svali." target=_new>Сваляне</a><br>"; //даваме линка за сваляне

echo "Линк на файла: ".$svali; //визуализираме линка

}

Кое по точно не работи ? :roll:
 

Admin

Registered
ncuxo каза:
искам да се обърна към жоро или който може да ми помогне написах скрипт-а нишо кат напиша в търсачката дайте ми готов скрипт който търси наийстина в тоя сайт !!!!
jorooooo айде дай ми скрипта готов да търси в сайта vbox7.com с цели линкове
много ще съм ти благодарен http://webjo.no-ip.org/test1/vbox/
пробвах да истегля тоя но не търси ... :(

Той не трябва да търси.
Това е за теглене (както отбелязаха вече).

Не може да търсиш в чужд сайт.
 

ncuxo

Registered
ами не точно виж демото на скрипта търси сички клипове в сайта !!! скрипт си имам самоче JS с една програмка си го направих search maker pro ;)
проблема е друг в неговото демо търси сички клипове в ония сайт а кат напрая скрипта нищо не търси :(
добре пробвай демото виж влез в vbox7.com влез в някой клип после копирай сайта от горе пример http://vbox7.com/play:4c57626c?p=index
сложи го в демото цъкни газ и след тва щи излезне сваляне на клип-а
при мене не става кат напрая тва дет е в урока !!!
 

ncuxo

Registered
хмм сега ще пробвам бъди тука ако стане нещо да те питам още съм начинаещ за това питам иначе щях сам да се оправям за сичко ;)
виж сега ето това го пиша като за да напрвя търсачката
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251" />
<title>Untitled Document</title>
</head>

<body>
Моля напишете целия линк.<br>
Пример: http://vbox7.com/play:3a0c59b2<br>
<form action="" method="post" name="form">
<input name="link" type="text" class="form" size="50"><br>
<input type="submit" name="Submit" value="Газ" class="form">
</form>
<br><br>
<?php
if($_POST['Submit']){

$link = $_POST['link'];

$var = explode(':', $link);

$klip = $var[2];

$svali = "http://media.vbox7.com/".$klip."/".$klip.".flv";

echo "<a href=".$svali." target=_new>Сваляне</a><br>";

echo "Линк на файла: ".$svali;

}
?>
</body>
</html>
поправи ако има нещо

използвам dreamweaver но като направя това ми излиза направо да се сваля тоя файл :( или ако нещо друго му направя то не търси колкото и да цъкам газ
 

jooorooo

Registered
Този скрипт, който съм дал, НЕ търси в http://vbox7.com а сваля само клипове от него с точно зададен линк по примера.
 

Горе