L lub4o Registered 1 Юли 2009 #1 Значи как мога да направя така преди някой да се регистрира да не му дава да тегли файлове като натисне файлове да му излиза първо да се регистрира и кат се регне чак тогава да може да тегли!!
Значи как мога да направя така преди някой да се регистрира да не му дава да тегли файлове като натисне файлове да му излиза първо да се регистрира и кат се регне чак тогава да може да тегли!!
F federer_11 Registered 1 Юли 2009 #2 Еми може да зададеш права кой може да тегли файлове, регистриран, гост, админ...
L lub4o Registered 1 Юли 2009 #3 Даде ама от каде точно аз съм с фюжън 7 - Аз искам по точно така да се виждат файловете и като цъкне СВАЛИ да му пише трябва да се регистрирате ?
Даде ама от каде точно аз съм с фюжън 7 - Аз искам по точно така да се виждат файловете и като цъкне СВАЛИ да му пише трябва да се регистрирате ?
F federer_11 Registered 1 Юли 2009 #4 От там, където се добавят и редактират файловете, надявам се да успееш :?:
D dELux_nike Registered 1 Юли 2009 #5 при добавяне на файл нямаше ли такава опция за избиране ? или от админ панела управление на файловете нещо май беше :roll:
при добавяне на файл нямаше ли такава опция за избиране ? или от админ панела управление на файловете нещо май беше :roll:
D dELux_nike Registered 1 Юли 2009 #8 пробва ли когато добавяш файла ? мисля че имаше там опция да избереш права за сваляне ...