Проблем с ajax

startx

Registered
Значи имам следната дилема, написах една форма за коментари която е с ajax post всичко хубаво аз си пускам коментари със firefox и opera без проблем обаче друг човек като се опита да пусне коментар съобщението му излиза: undefined, пуска го от firefox. някакви идей ? може ли да се дължи на това че примерно няма инсталирана java?

startx каза:
Значи имам следната дилема, написах една форма за коментари която е с ajax post всичко хубаво аз си пускам коментари със firefox и opera без проблем обаче друг човек като се опита да пусне коментар съобщението му излиза: undefined, пуска го от firefox. някакви идей ? може ли да се дължи на това че примерно няма инсталирана java?

Няма общо с java .
Това е javascript.
Да няма в кода някъде зададено само на теб да ти го изпълнява или
да е за регистрирани.
Ако работи при теб и при него трябва да работи

admin каза:
startx каза:

Няма общо с java .
Това е javascript.
Да няма в кода някъде зададено само на теб да ти го изпълнява или
да е за регистрирани.
Ако работи при теб и при него трябва да работи

Проблема е че не изисква регистрация ни нищо
Нищо не съм задал... ;) на лична ще ти пратя линк.

има един плугин за ФФ казва се FireBug ползвай го.
ако искап прати ми и на мен линк да погледна

mute каза:

Пратих ти линка но firebuga си е ок ползвам го но при мен нямам проблеми ... както и при админ явно проблема е в уйндолса на оня пич

admin каза:
startx каза:
Оправих се благодаря за отделеното време ;)

И какво беше де?
startx каза:
mute каза:

Пратих ти линка но firebuga си е ок ползвам го но при мен нямам проблеми ... както и при админ явно проблема е в уйндолса на оня пич

Back
Горе