L lubo91 Registered 24 Октомври 2009 #1 Имам проблем с записвачката на лаптопа ми HP 6735s неразпознава празни или дата дискове , но като сложа диска ми за инсталиране на windows го харесва и тръгва. Какъв може да е порблема ? Софтуерен или хардуерен ?
Имам проблем с записвачката на лаптопа ми HP 6735s неразпознава празни или дата дискове , но като сложа диска ми за инсталиране на windows го харесва и тръгва. Какъв може да е порблема ? Софтуерен или хардуерен ?
R ReCoNeC7eD Registered 24 Октомври 2009 #2 Софтуерен : Изтегли си : Това от тук И ще се оправи след рестарт . Хардуерен : Влез с в БИОС и дай стандарти настройки . Хардуерен 2 : купил си някакви евтини боклуци който продавачите наричат дискове ... Кажи дали си се оправил
Софтуерен : Изтегли си : Това от тук И ще се оправи след рестарт . Хардуерен : Влез с в БИОС и дай стандарти настройки . Хардуерен 2 : купил си някакви евтини боклуци който продавачите наричат дискове ... Кажи дали си се оправил
L lubo91 Registered 24 Октомври 2009 #3 Неще и неще да се оправи в понеделник ще мина към някакъв сервиз да го погледнат , ако е софтуерен проблема бива ако не , добре че е в гаранция
Неще и неще да се оправи в понеделник ще мина към някакъв сервиз да го погледнат , ако е софтуерен проблема бива ако не , добре че е в гаранция
R ReCoNeC7eD Registered 24 Октомври 2009 #4 lubo91 каза: Неще и неще да се оправи в понеделник ще мина към някакъв сервиз да го погледнат , ако е софтуерен проблема бива ако не , добре че е в гаранция Увеличете... Успех
lubo91 каза: Неще и неще да се оправи в понеделник ще мина към някакъв сервиз да го погледнат , ако е софтуерен проблема бива ако не , добре че е в гаранция Увеличете... Успех