M Marik Registered 4 Юли 2007 #1 В конфигурацията на images съм задал ALL и мога да качвам всякакви формат картинки , но като кача .gif и ми дава това : Код: Error Message 1. image1.gif Not a GD extension. Някакви идеи какво да правя просто нз
В конфигурацията на images съм задал ALL и мога да качвам всякакви формат картинки , но като кача .gif и ми дава това : Код: Error Message 1. image1.gif Not a GD extension. Някакви идеи какво да правя просто нз
J jooorooo Registered 4 Юли 2007 #2 значчи за картинки ти трябва GD библютека, но само за gif мисля че трябваше Image Magick
S SandPrince Registered 4 Юли 2007 #3 ако е на фрии хост е възможно да не поддържа GD библиотека. а като гледам грешката май е точно така. ///офф: хахаха jooorooo ме изпревари///
ако е на фрии хост е възможно да не поддържа GD библиотека. а като гледам грешката май е точно така. ///офф: хахаха jooorooo ме изпревари///
M Marik Registered 4 Юли 2007 #4 Мне попринцип нямах преди проблеми са от както го инсталирах се получи явно някъде има грешка и в файловете.... Проблемът ми е само с гиф формат :?
Мне попринцип нямах преди проблеми са от както го инсталирах се получи явно някъде има грешка и в файловете.... Проблемът ми е само с гиф формат :?
N nogravity Registered 14 Март 2008 #5 Няма да правя нова тема, а направо ще питам тук! Значи проблема е такъв че регистрираните потребители не могат да качват картинки в галерията ми. Само администраторите могат. Как мога да оправя този проблем, защото ми е спешно? Благодаря предварително
Няма да правя нова тема, а направо ще питам тук! Значи проблема е такъв че регистрираните потребители не могат да качват картинки в галерията ми. Само администраторите могат. Как мога да оправя този проблем, защото ми е спешно? Благодаря предварително