Проблем с includ-ването

lqbo123

Registered
Здравейте значи инклудвам с този код:

Код:
<?php include 'polls/ind.php'; ?>

Но като анкетата е в друга папка показва тази грешка:

Код:
Warning: include(ind.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\index.php on line 49

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'ind.php' for inclusion (include_path='.;C:\xampp\php\pear\') in C:\xampp\htdocs\index.php on line 49

Как мога да го оправа ?

Ако скрипта ти е в папка site.com/asd а анкетата в site.com/polls то инклуда ти е
Код:
<?php include '../polls/ind.php'; ?>
../ е директория назад :)

Това го знам az go inkluldvam в indx.php файла а папката е poll и това с точките го знам но файла index.php не е в друга папка. Но се пак пробвах и по твоя начин да вида да ли ще стане не стана пробвах и с директно урл но пак не става как да го оправа

Не може да не става. Просто го няма този файл тогава. Ти си писал само include 'ind.php'; когато ти е дал грепката

От индекс да инклуднеш poll/ind.php e
<?php include 'polls/ind.php'; ?>
Или с ./ което е същото
<?php include './polls/ind.php'; ?>

показва това :

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\xampp\htdocs\index.php:6) in C:\xampp\htdocs\poll\ind.php on line 2

Parse error: parse error in C:\xampp\htdocs\poll\functions.php on line 273

не стана по тези начини но аз се справих с iframe да го добавя сега имам друг въпрос как да направа чарта като тази с <hr /> но да е на долу на долу да върви ?

Back
Горе