Проблем с Joomla

Radko

Registered
Добре днес се навих да разгледам Joomla изтеглих си последната версия от официалния сайт, инсталирах я всичко ок отварям хоум пейджа и ми излизат 874312492 ерора

Код:
Strict standards: Non-static method JLoader::import() should not be called statically in....

Хубаво след 10 минути оправих всички ерори, просто едитнах няколко файла където незнайно за мен защо саттични функции се извикват с $this->_handle вместо self::_handle примерно :shock:

Както и да е самия сайт се зарежда много бавно, макар че е на локал хоста и не съм слагал нищо с дефайлт темплета съм. И това го преглътнах. Направих си един темплет на Artisteer, тръгвам да го инсталирам през админ панела и хоп пак някакъв ерор на функция.

Викам си бахти бъгавия ЦМС, чакай да сваля по - старата версия 1.5, свалям инсталирам, свързва се с БД всичко 6.

Отварям хоум пейджа и познайте какво - БААААМ

Код:
Strict standards: Non-static method JLoader::import() should not be called statically in....

Не мисля че бъркам някъде?

Май ще си ползвам Wordpress.
 

Горе