Проблем с joomla

topchokt

Registered
Здравейте ,
доста се мъчих да го оправя , но така и не успях та затова питам Вас. Проблема е следния. Когато инсталирам модул/добавка нали през системата , когато се опитам да кача нещо в папката на модула/добавката не ми дава , дава ми че достъпа е забранен... Пробвах с 2 ftp акаунта , пробвах и през файл мениджъра на хоста - пак не става ... Как мога да го оправя ?

Достъпа ти е забранен да качваш файлове? - Ако е така това не е проблем от самата Joomla..

С нея съм работил съвсем малко.. та незнам 100%, но при други такива CMS-и се качват едно архивче да кажем module.zip в /plugins/, разархивираш го там и след това отиваш в контролния панел на системата и го активираш просто..

Значи виж когато инсталирам модул/добавка от функцията в системата и после в папката да добавеният модул/добавка не мога да правя нищо - да качвам файлове , да трия файлове , да ги променям... Показваме че собственик/група е 65534 522 докато за другите в който мога да променям е 522 522

topchokt каза:
Здравейте ,
доста се мъчих да го оправя , но така и не успях та затова питам Вас. Проблема е следния. Когато инсталирам модул/добавка нали през системата , когато се опитам да кача нещо в папката на модула/добавката не ми дава , дава ми че достъпа е забранен... Пробвах с 2 ftp акаунта , пробвах и през файл мениджъра на хоста - пак не става ... Как мога да го оправя ?

А задал ли си нужните права?

Anrth каза:
topchokt каза:
Здравейте ,

А задал ли си нужните права?
А да и права на тези папки не мога да задавам...

Back
Горе