A alexander_85 Registered 16 Март 2007 #1 Преди ми се зареждаше в различен вид по малък а сега с по голям защо така?Сега е така някаква настройка на скина ли е не знам ето вижте:
Преди ми се зареждаше в различен вид по малък а сега с по голям защо така?Сега е така някаква настройка на скина ли е не знам ето вижте:
I index Super Moderator 16 Март 2007 #2 Мисля,че такъв размер искаш.Това се прави от стрелката от ляво. А стила от средното кръгче отдулу и полсе Стил и си го променяш
Мисля,че такъв размер искаш.Това се прави от стрелката от ляво. А стила от средното кръгче отдулу и полсе Стил и си го променяш
A alexander_85 Registered 17 Март 2007 #3 index каза: Мисля,че такъв размер искаш.Това се прави от стрелката от ляво. А стила от средното кръгче отдулу и полсе Стил и си го променяш Увеличете... ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ МЕРСИ МНОГО!
index каза: Мисля,че такъв размер искаш.Това се прави от стрелката от ляво. А стила от средното кръгче отдулу и полсе Стил и си го променяш Увеличете... ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ МЕРСИ МНОГО!