Проблем с padding при ie 5.5

Th3MaN

Registered
Здравейте, значи проблема е следния.

Имам един контент и искам от ляво и дясно да има по 10 пиксела празно място.

и го права така

<div id='content'>
<dic class='subcontent'></div>
</div>


css/

#content {
width: 500px;
padding: 0 10px 0 10px;
}

И нали за да ми е широк контента 500 пиксела при всички браузери с изключение на ie 5.5. трябва да намала width с 20 пиксела и се получава. НО при ie 5.5. не става там трябва width да ми е 500 независимо от padding за да е широк 500px.

Идей как да го оправа?
Благодаря предварително.
 
<div id='content'>
<div class='subcontent'></div>
</div>


css/

#content {
width: 500px;
}

.subcontent {
padding-left:10px;
padding-right:10px;
}
 
Не бе не тоя код съм го дал само за пример. Не ми е това кода. В кода нямам грешка просто при ie 5.5. padding-а деистава по друг начин.

Питам по принцип как се оправя този проблем а не в тоя код кадето съм дал дали има нещо грешка тоя го дадох само за орентация.
 
*html subclass {
* padding-left:10px;
}

нещо такова мисля, че беше

* html #coolmenu{
width: 165px;/* Internet Explorer*/
}
 
Така пък при IE 5.5 е добре но пък същият проблем излиза при ie 6.0
 
Th3MaN каза:
Така пък при IE 5.5 е добре но пък същият проблем излиза при ie 6.0
Ти гледай от ИЕ6.0 нагоре да е добре. Кой ти ползва вече ИЕ 5.5
 
това, което ти дадох е и за двете версии, просто трябва да допълниш и за 6-цата. пробвай така, че не съм сигурен

* html #coolmenu{
width: 165px;
width:200px;
}
 
настрой го за 6.0, за 5.5 няма какво да го настройваш, така или иначе е много стара версия, тя излезе 8.0 за нея тествай, щото е проблемна
 
Мерси embaka оправих се не баш по този начин каза но нещо подобно :?:
 

Горе