Проблем с PHPMyAdmin

TiMaTa

Registered
Значи след като си влезнах в моя пхп админ ми изписа че нямам парола и след като аз си сложих парола като вляза в пхп моя админ ми изписва някаква грешка маи че не сам си написал паса :) плс кажете как да го оправя е това ми изписва :

Грешка
MySQL отговори:

#2003 - Няма отговор от сървъра

не знам защо ти прави така аз сега си сложих пас и на мен ми даваше грешка но аз я оправих като намерих файла config.inc.php там намири редовете
Код:
$cfg['Servers'][$i]['user']          = 'root';  
$cfg['Servers'][$i]['password']      = '123456';
и замени цифррите 123456 с желаната парола :wink:
пиши при проблеми ако не стане така

Отвори config.inc.php и там промени $cfg['Servers'][$i]['password'] = 'Тук си сложи паролата'; Би трябвало да стане

Едит: Изрпевали ли са ме :D

Еми аз нямам такав файл , а имам config.sample.inc.php :(
и в тоя файл няма такива каквито ги казахте :)
Pls помогнете , а засега 10xxx :)

Е пак би трябвало да има такава папка и такъв файл. И един съвет от мен - по-добре си свали xampp
Ето и урок как да го инсталираш и от къде да го свалиш

adrian каза:
Е пак би трябвало да има такава папка и такъв файл. И един съвет от мен - по-добре си свали xampp
Ето и урок как да го инсталираш и от къде да го свалиш
наистина по-добре виж линка на adrian в XAMPP има phpMyAdmin и направи което ти казахме с Melanholly

Добре ей сега ще си го сваля :) и ще се опитам да си го инсталл . Много ви благодаря :) ако нещо пак не става ще Ви попитам пак :?

Каде да вляза обясни ми малко по подробно плсс :( а и забравих да спомена те нали ми се пускат но за 1секунда само МySQL остава стартиран след това :|

TiMaTa каза:
Каде да вляза обясни ми малко по подробно плсс :( а и забравих да спомена те нали ми се пускат но за 1секунда само МySQL остава стартиран след това :|

Спри си скайпа и тогава пусни апача.

Хей благодаря ти :) Apache стана , а другото пак не става :( много ти благодаря !!! Благодаря на всички !!! :wink:

Не не ми трябват поне така си мисля :) много ама много ви благодаря :)
а сега на 1 скрипт ми излиза че няма връзка с базата данни , а аз сам направил такава в phpmyadmin на XAMPPa ако може плс помогнете ми пак ако трябва ще ви дам скрипта :(

Back
Горе