Проблем с Remote Desctop Connection

vinsbg

Registered
От известно време се опитвам да се свържа в компютъра у нас. Какво ли не опитах и не става и това е.
Нета ми минава през рутер у дома. В настройките на рутера съм Forward-нал порт 3389, който ползва Remote Desctop Connection и IP-to към което отива.
От настройките на windows-a съм разрешил също Remote Desctop Connection.
Не знам вече какво мога да направя.

Като се свързваш отвънка трябва да пишеш IP:3389 :) Не съм сигурен дали това беше стандартния порт на RDC, заради това пробвай дали ще стане така. Другото, което е важно е акаунта ти да има парола.

HerpaMoTeH каза:
Като се свързваш отвънка трябва да пишеш IP:3389 :) Не съм сигурен дали това беше стандартния порт на RDC, заради това пробвай дали ще стане така. Другото, което е важно е акаунта ти да има парола.

Да, разгледах в интернет и това е порта за RDC. Пробвах и по начина който предлагаш, но ефекта същия.
Акаунта си е с парола. Просто не знам къде може да е проблема. Всичко каквото беше описано по сайтове в различни форуми съм го направил и не става и това е.

Изключих firewall-a пак без промяна.
4740.jpg

Аз започвам да си мисля, че целия проблем идва от рутера... нещо при него ме спира може би. Но в настройките му за сигурност и на Firewall-a няма нищо сет-нато което да подсказва, че ме спира..

4741.jpg

Дори съм махнал отметката от Enable Firewall (the general firewall switch)

Тук също всичко съм Disable:
4742.png

Имам и:
Domain Filtering
MAC Filtering
И там съм Disable всичко

Исках да кажа да направиш screenshot на настройките на препращането на рутера :)

Проблема се оказа в мрежата от която се опитвам да се конектна. Много рестрикции има и трудно се излиза от нея. Сега работи .

Back
Горе