T teram Registered 1 Май 2007 #1 Сложих RSS и като цъкна на отметката за RSS-то и не ми излизат на български надписите Как да оправя проблема ? Излизат само питанки вместо букви на български :?
Сложих RSS и като цъкна на отметката за RSS-то и не ми излизат на български надписите Как да оправя проблема ? Излизат само питанки вместо букви на български :?
R roskata Registered 1 Май 2007 #2 Сложи това - <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1251">
T teram Registered 1 Май 2007 #3 Код: echo ("<?xml version=\"1.0\" encoding=\"windows-1251\"?>\n"); това не е ли за кирилицата ?
T teram Registered 1 Май 2007 #5 Оправих се Просто след Код: <?php mysql_connect($db_host,$db_user,$db_pass); mysql_select_db($db) or die("Unable to select database"); сложих Код: $chars="SET CHARACTER SET cp1251";mysql_query($chars); и стана
Оправих се Просто след Код: <?php mysql_connect($db_host,$db_user,$db_pass); mysql_select_db($db) or die("Unable to select database"); сложих Код: $chars="SET CHARACTER SET cp1251";mysql_query($chars); и стана
T teram Registered 1 Май 2007 #6 Ами как са слага картинката за RSS която е срещу url-то на сайта/форума ?
O oXteR Registered 1 Май 2007 #7 Я кажи на кой файл го направи това щото и аз имам същия проблем :idea: