Проблем с wisdom

joorkataa

Registered
Добър вечер искам да ви попитам 1,2 вапроса, само аз ли имам проблем с wisdom потребителите пращат СМС а wisdom не връща обратен СМС и не записва даже СМС-те като изпратени ... Даже аз изпратих СМС и не ми върна отговор , надявам се поне тук да получа отговор защото писах 2 съобщения на support-teama на wisdom и не ми връщат отговор от 3-4 дни ...

Пълни измамници са ...
За няколко дена имах около 200 клика на рекламите им.
След това чаках месец и не ми отчетоха нито един клик...

Пълни измамници. Много добре организирана система, но уви поредните дебили.

ползвай http://mobio.bg/ не го казвам защото го пише на индекса просто съм работил с тях и съм мега доволен. Съпорта им е супер

sorRy каза:
ползвай http://mobio.bg/ не го казвам защото го пише на индекса просто съм работил с тях и съм мега доволен. Съпорта им е супер

И те ми паднаха в очите и то здравата! Виждат хазарт в услуга, която няма нищо общо с хазарта.
Хубаво ще е ако поддръжката им се научи да пише правилно на български език. Трагично е да допуска елементарни грешки.

И те ми паднаха в очите и то здравата! Виждат хазарт в услуга, която няма нищо общо с хазарта.

Без да знам за коя услуга точно става въпрос отговарям принципно.
Това, че Вие мислите, че услугата Ви няма нищо общо с хазарта не означава, че това наистина е така и че в Комисията по хазарта ще са също на Вашето мнение. Според чл. 12 от Закона за хазарта Мобио трябва предварително да се увери, че играта, която смятате да организирате не противоречи на изискванията на Закона за хазарта. В противен случай Мобио, като оператор, който предоставя телекомуникационното средство, чрез което се прави евентуалният залог подлежи на санкция от 1000-5000лв. Сам разбирате, че при такава санкция не бихме приели риска да участваме в организирането на игра, която има голяма вероятност да бъде сметната за хазартна.

Хубаво ще е ако поддръжката им се научи да пише правилно на български език. Трагично е да допуска елементарни грешки.

Възможно е колегата да допуска грешки, когато бърза, за да отговори или съпортне няколко клиента едновременно. Но мисля, че при такава онлайн комуникация в реално време е по-важно е да си свърши работата и да окаже съдействие на клиентите вместо да внимава за правописни грешки.

Back
Горе