Проблем с xampp

lord_simeon

Registered
значи инсалирал съм си хам и сичко ми е ок когато пусна хамп ми се зареждат сърварите и сичко е ок бачкат , но когато напиша локал хост или моето айпи зарежда много бавно и не изкарва никакви резултати :cry: дава грешка при свързването :cry: :cry: :cry: как да оправя това? май това е от скай но когато спра скайп пак е същото.помощ СПЕШНО Е ! :cry:

EDIT:// въщото е и с wamp и с него същия проблем :cry:

Не само skype подържа порт 80 (icq, massager ...), рестартирай компютъра, рестартирай апачето и Mysql и пробвай.

Ами излючи скайп и рестарирай сървъра. Но, ако питаш мен слагай АppServ. Това ХАММР е много бъгав сървър.

htttp://appservnetwork.com

пробвах с рестарт нищо не стана.сега ще пробвам с апп сървар.Аз преди бях с него и съм изключително доволен от него, освен това че не ми отваряше phpmyadmin :d

lord_simeon каза:
пробвах с рестарт нищо не стана.сега ще пробвам с апп сървар.Аз преди бях с него и съм изключително доволен от него, освен това че не ми отваряше phpmyadmin :d
дай поне снапшот да видим какво пише

нищо не пише зарежда мн бавно може би 10мин чакам да ми зареди до край и след като зареди дава грешка че няма връзка с сървара

едит: не не не и не нестава.пробвах и с апп сървър но не става и с Easy PHP но и с него не стана :cry: кажете как да си оправя проблема защото това ми трябва спещно щото разработвам един голям проек.Ако трябва ще си преинстална виндовса.кажете какво да правя ? :cry: :cry: :cry:

Ами по думите ти не остава много избор какво да правиш.Щом си пробвал всичко възможно а и с АppServ не става значи нещо Windows-a ти се е омотал и иска преинсталация. Аз това ти препоръчвам щом нищо не действа :roll: :roll: :roll:

lord_simeon каза:
значи инсалирал съм си хам и сичко ми е ок когато пусна хамп ми се зареждат сърварите и сичко е ок бачкат , но когато напиша локал хост или моето айпи зарежда много бавно и не изкарва никакви резултати :cry: дава грешка при свързването :cry: :cry: :cry: как да оправя това? май това е от скай но когато спра скайп пак е същото.помощ СПЕШНО Е ! :cry:

EDIT:// въщото е и с wamp и с него същия проблем :cry:
Пробвай така: Рестартирай компютъра. Направи се "Извън линия"/"Офлайн" на Скайп, Яхуу Месинджър, АйСиКю. След това пусни XAMMP. Пробвай.

Пробвах и така но нищо не става :cry: :cry: :cry: май ще трябва си преинстална компа :cry:

едит: ай давайте казвайте какво да правя вече че нямам нерви да преинсталирам ли ? :cry:

Какви характеристики има компютъра ти ?

Ами компа ми е от преди 7 години и е малко слаб ама ся ще взимам нов и тоя стария ще стои 24/7 под формата на някакъв сървар та ето и характеристиките

Main Board - GBYTE 7VKML KM266/DDr/VGA/LAN
CPU - DURON 1.2GHz/SOCKET A - ама като дам на My Coputer и пише 1.4GHz
FAN - Titan
RAM - 256MB DDR PC2100 PQL
HDD - 40GB Maxtor /7200/ ATA133
CD - LG CD-RW ...
DVD - DVD-ROM ...
FDD - 1.44 BM NEC
VIDEO CARD - CEFORCE2 MX-200 32MB/166/ TV-OUT - 64MB e после поисках 64 :P

еми това е общо зето

ЕДИТ:// Казвайте каква операциона система да тегля :cry: и коя да инсталирам.Пак виндовс ли да инсталирам или линукс :cry: :cry: :cry: ? Ако инстална линук ще има ли начин да си инсталирам офиса защото ще трябва сега към 2 часа да пиша един мн важни документи а те трябва да сa с разширение .doc

lord_simeon каза:
ай давайте казвайте какво да правя вече че нямам нерви да преинсталирам ли ? :cry:
Е добре защо влизаш така локалхост ...
Защо не влизаш по ИП... :)
Настроиваш във conf / httpd.conf
Настроиваш си Ип-то + порт-а и си готов ... :)

dashe каза:
lord_simeon каза:
ай давайте казвайте какво да правя вече че нямам нерви да преинсталирам ли ? :cry:
Е добре защо влизаш така локалхост ...
Защо не влизаш по ИП... :)
Настроиваш във conf / httpd.conf
Настроиваш си Ип-то + порт-а и си готов ... :)

Така вече съм пробвал :D давайте пишете че до 2 часа трябва съм готов с преинсталацията

едит: Да пробвам ли с това ? Нз дали ще стане щом се инсталира в папката на съществуващата боза (Windows) :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Може да нещо да ти товари компютъра ( може да е нещо малко - с тези характеристики ), разгелдай Таск мениджър!

Значи стартират се 2 апачета едното е 18 другото 12 К другото което товари мн е firefox дай някакъв съвет какво да правя да преинсталвам ли ? :cry:

не става :@:@:@ мн се нервя какво ли не пробвах и се не става :o :o :o :cry:

Така и ще направя сега пак ще съм на виндовс ама следващият път Linux RLZzZzZzZzZzZz :D :D :D

1. @lord_simeon ползвай бутона
icon_edit.gif

2. Ако нямате за казване по темата, по-добре не казвайте. Няма смисъл от спам.

Uninstall всички уеб сървъри който си инсталлирал. Ако ползваш някакви редактори с вграден уеб сървър също го махни.
След това рестар и инсталлирай AppServ. :?:

Back
Горе