Проблем index.php?page=news

• Автор Автор Borko
  • Начална дата Начална дата

Borko

Registered
Значи имам следния проблем, ще дам линк към сайта да може сами да прецените каде е грешката, защото немога да разбера какво става.

http://borko.bg-technology.net/web/

Просто преминете от едната в другата страница - от index > news и обратно да видите как излиза едната страница.

на мен не ми даде никаква грешка парво натиснах Новини и после Натиснах начало и нямаше грешка!

Опрарви си линка. Вместо index.php?page=index го направи САМО index.php . Сега се получава така защото зарежда пак index.php във вече отворения index.php :?:

Точно де :)

Предполагам че си направил ако page=index да се зарежда index.php . Там ти е грешката. Зареждаш същата страница. Направи линка на Начало да е САМО index.php

Според мен проблема не е в Index защото там всичко е ОК.Като отворя страница News, там вече става разместено, а върна ли се обратно в Index всичко си е ок.

Ох... чак сега забелязах къде е проблема :lol: . Нещо си объркал в настройките. Може ли да ми дадеш за малко в частта на сорса в която се определя коя страница да се отвори, според това какво следва след ?page=

Код:
               </tr>
                  <tr valign="top"> </tr>
                </table>
                <?php if ($_GET['page'] == 'news') {
include('./news.php');
} ?>
              </div></td>
          </tr>
          <tr>

Доколкото мога да съдя от личен опит, проблемът идва от объркване на табличните елементи.
Новини изглежда различно в различните браузъри.

Да.
И аз така мисля.
Таблицата се е омазала някъде.
Дай view->source на страницата и виж къде е проблема.

В момента нямам никакво време да работя по сайта, но ще се опитам да го оправя.10х на всички :)

явно си го оправил щото вече сичко е нормално :)
поне при мен :)

п.п. - дизайнчето е супер много ме кефи поздравления :)

Back
Горе