Проблем

STaNiMiR

Registered
Когато сложа този код <meta http-equiv="refresh"content='0;url="УРЛ">
Firefoxa го изпълнява, а IE не. Ето пример http://tusob.hit.bg/. Целта ми е да пренасоча към друго УРЛ
 

LiRiX

Registered
Код:
<meta http-equiv="refresh"content='0;url="http://tusob.awardspace.com/joomla">
Защо не опиташ така
Код:
<meta http-equiv="Refresh" content="1;url="http://tusob.awardspace.com/joomla">
 

STaNiMiR

Registered
LiRiX каза:
Код:
<meta http-equiv="refresh"content='0;url="http://tusob.awardspace.com/joomla">
Защо не опиташ така
Код:
<meta http-equiv="Refresh" content="1;url="http://tusob.awardspace.com/joomla">

мне правилно иначе не става скате каде да го пахна кода?
 

skate

Registered
АМи на празната страница(КОДА НА СТРАНИЦАТА Е):

Код:
<body onLoad="window.location='САЙТА'">

Друго не ти е нужно!Нали си дал да се пренасочва!
 

STaNiMiR

Registered
skate каза:
АМи на празната страница(КОДА НА СТРАНИЦАТА Е):

Код:
<body onLoad="window.location='САЙТА'">

Друго не ти е нужно!Нали си дал да се пренасочва!

да е упрах го бачка :p мерси много скате
 

fena

Super Moderator
<meta> таговете се слагат между <head> и </head>

а онова onLoad може навсякаде :)
 

STaNiMiR

Registered
fena каза:
<meta> таговете се слагат между <head> и </head>

а онова onLoad може навсякаде :)

да точно там го бях сложил обаче както казах бачка на личката ама на ИЕ не караи така стана и ми върси префецтна раота
 

Slavei

Registered
STaNiMiR каза:
Когато сложа този код
<meta http-equiv="refresh"content='0;url="УРЛ">
Firefoxa го изпълнява, а IE не. Ето пример http://tusob.hit.bg/. Целта ми е да пренасоча към друго УРЛ

Работи и при ИЕ !!!
В даденият от теб код си сбъркал кавичките!

Това е верния код:
<meta http-equiv="refresh" content="0;url=УРЛ">

(преди нулата трябва да е двойна, а след точката и запетаята има излишни кавични, които са главният виновник)
 

Горе