M Ma7tera Registered 5 Ноември 2007 #1 Как да добавя Темплеитите в phpbb2 като съм ги качил в папката teplates и какво трябва да направа!Благодаря предварително!!!
Как да добавя Темплеитите в phpbb2 като съм ги качил в папката teplates и какво трябва да направа!Благодаря предварително!!!
H hackera Registered 5 Ноември 2007 #2 Погледни това http://www.web-tourist.net/login/login/view.php?st=355 :?:
M Ma7tera Registered 5 Ноември 2007 #3 обяче при мене неми излизат като ги сложа фаиловете в папката templates!
A Admin Registered 5 Ноември 2007 #4 Ma7tera каза: обяче при мене неми излизат като ги сложа фаиловете в папката templates! Увеличете... Трябва да се инсталира. Виж в контрол панела от къде се инсталират новите темплейти.
Ma7tera каза: обяче при мене неми излизат като ги сложа фаиловете в папката templates! Увеличете... Трябва да се инсталира. Виж в контрол панела от къде се инсталират новите темплейти.
J jefriii Registered 5 Ноември 2007 #6 Влизаш в Админ Панел После на Стилове-Добавяне или Инсталиране после на скина даваш инсталирай после отиваш в Обще Конфигурация и Сменяш скина..Не отказвам +1 ще ми е първата
Влизаш в Админ Панел После на Стилове-Добавяне или Инсталиране после на скина даваш инсталирай после отиваш в Обще Конфигурация и Сменяш скина..Не отказвам +1 ще ми е първата