Проблем !!!!!!!!!!!

dryn

Registered
Здравейте!Сложил съм в сайта ми varcade на главната страница,но в url адреса пише: сайта/infusions/varcade/ Как мога да направя така,че да пише само името на сайта в url без тва /infusions/varcade/ ?

dryn каза:
Здравейте!Сложил съм в сайта ми varcade на главната страница,но в url адреса пише: сайта/infusions/varcade/ Как мога да направя така,че да пише само името на сайта в url без тва /infusions/varcade/ ?

Еми файловете които са във infusions ги вадиш извун нея и я трийш и готово :)

dryn каза:

Неможе да го направиш, самата система е устроена така не може да я промениш.

playcs пробвах по твоя начин и ........ в целият сайт пише ето това

Warning: include(../locale//global.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in public_html/maincore.php on line 178

Как да го оправя сега това ?!?

dryn каза:
playcs пробвах по твоя начин и ........ в целият сайт пише ето това

Warning: include(../locale//global.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in public_html/maincore.php on line 178

Как да го оправя сега това ?!?

Еми оправяш пътя който води до системата

Немога защото не мога да вляза в админ панела заради тия грешки......

dryn каза:

Пич, защо неме послуша? Просто ти казах няма начин по който това да се промени по начина по който искаш ти. Няма такъв начин.

dryn каза:

Това се оправя от самите файлове, а не от админ панела.
И все пак поткрепям мнението на CursedSoul, че няма смисъл да преправяш кода заради това :shock: , но както решиш ти. :)

Има начин да се направи това, но си иска доста време за преправяне на цялата система

Горе