W wwwPaykillerOrg Registered 30 Ноември 2007 #1 Здравейте, трябва ми скрипта за проверка на код от Wisdom.BG . Моля не ми давайте линк към урока във WT защото той е много стар и не е актуален пробвал съм го. Благодаря. +1 на този който ми помогне.
Здравейте, трябва ми скрипта за проверка на код от Wisdom.BG . Моля не ми давайте линк към урока във WT защото той е много стар и не е актуален пробвал съм го. Благодаря. +1 на този който ми помогне.
W wwwPaykillerOrg Registered 1 Декември 2007 #3 не ме устройва това че колкото и СМС да пратя пише ГРЕШЕН КОД, а съм вкарал нужните настройки и айпи адреса
не ме устройва това че колкото и СМС да пратя пише ГРЕШЕН КОД, а съм вкарал нужните настройки и айпи адреса
B bobo12 Registered 1 Декември 2007 #4 Еми при мен си работи перфекно нещо неправиш как трябва и аз сам много доволен. а и в гугал има 100% още такива скрипове потарси като искаш по нов
Еми при мен си работи перфекно нещо неправиш как трябва и аз сам много доволен. а и в гугал има 100% още такива скрипове потарси като искаш по нов