Програма за намаляване на размера на .avi

boby

Registered
Трябва ми програма, с която да намаля размера на едно .avi, но ако може качеството да се запази.

ами освен да му промениш, резолюцията друг начин не се сещам, защото и avi си е вид компресирано видео, и за да си запази avi формата няма накаде повече да се компресира. Иначе можеш да го промениш на mpeg, mpg и други, но качеството ще се влоши а ти не искаш това...

Значи, за да запазиш качеството, а да намалиш размера, единствено се сещам да провериш в какъв формат е кодиран и да се търси друг който прави по-голяма компресия.

дали е DivX, Xvid или нещо друго, с кой кодек е и версия.

jooorooo каза:
Значи, за да запазиш качеството, а да намалиш размера, единствено се сещам да провериш в какъв формат е кодиран и да се търси друг който прави по-голяма компресия.

дали е DivX, Xvid или нещо друго, с кой кодек е и версия.
Благодаря :) Така стана :)

Здравейте, аз искам да попитам нещо. Направих 30 секунден клип с програмата Sony Vegas Pro 11, но размерът му стана 2.9 GB. Мога ли да го намаля да стане кам 700 МВ? И съответно как да го направя?

Благодаря Ви предварително!

nir767 каза:
Здравейте, аз искам да попитам нещо. Направих 30 секунден клип с програмата Sony Vegas Pro 11, но размерът му стана 2.9 GB. Мога ли да го намаля да стане кам 700 МВ? И съответно как да го направя?

Благодаря Ви предварително!
Пробвай с AviDemux , да свалиш малко резолюцията , също и кадрите от 45 примерно на 25 :)

Back
Горе