Програма за разбиване на пароли

Статус
Not open for further replies.
забрайх си паролата в моя форум !и кво да прая ся нз!И при това съм си единствения админ :cry:

skate каза:
в един форум си забрайх паролата!и кво да прая ся нз!И при това съм си единствения админ
избираш си парола, и пускаш един php скрипт

<?php
$parola="ТОВА ТИ Е ПАРОЛАТА";
$pass=md5($parola);
echo "Новата ти парола е <b>".$pass."</b>";
?>

къде то е ТОВА ТИ Е ПАРОЛАТА я сменяш на новата ти парола.
След като пуснеш php скрипта копираш резултата който е удебелен, влизаш в phpmyadmin, базата данни на форума ти->phpbb_users->твоя юзър, цъкаш на едит и пействаш копираното резултата от php скрипта вътре ;)
След това спокойно можеш да влезнеш с новата ти парола :wink:

skate каза:
забрайх си паролата в моя форум !и кво да прая ся нз!И при това съм си единствения админ :cry:
Да попитам , при забравена парола , админали праща е-майл или форума си го праща ?
Ако форума си го праща даваш забравена парола и чакаш за е-майла.

skate каза:
Пич моя форум е безплатен

100% има някъв съпорт, пиши им иначе трябва да си разбиеш собствения форум (което ми се струва малко трудно)

Ако форумат ти е този от подписа Soul_Stealler ще ти направи нов пас и ще ти го даде
но ако е на някой от другите сървъри forumup forumer просто забрави за случия

Най-добре се свържи с администратора на сайта , който предлага безплатни форуми и му обясни каква е ситуацията :)
Програма няма да намериш -> гарантирам ти :?:

Щом неказваш къде и кой ти е форума , мога да си помисля че искаш програма за да разбиваш ей така пароли :roll:

Защо си мисля че някой иска да си играе на хакер.Ако наистина искаше да разбереш паролата има 1000 начини.Както казаха другите пиши на админа.Поне кажи форума да го видим. :idea:

Ами опитай, но сопред мен няма да ти повярвът. Аз така навремето някой ми взе паса ан емйла и ми смени паса в един форум и като писъх на админа от друг мей той не ми повярва, но все пак ти си имаш мейла, пък и ще пишеш в форума. Ако имаш hesh-а на паролата с малко чакане ще я откриеш паролата, но ако го нямаш ще трябва да го намериш :)

Статус
Not open for further replies.

Горе