Програма за редактиране на анимирани изображение

• Автор Автор v1p_
  • Начална дата Начална дата

v1p_

Registered
има ли такава програма, с която мога да редактирам амимирани изображения, става въпрос текстовете по изображението което е анимирано

За такава програма не съм чувал... Но според мене няма как да стане да се променят gif имг-та

0u7 каза:
За такава програма не съм чувал... Но според мене няма как да стане да се променят gif имг-та

Може ако ги отвориш с photoshop и фрейм по фрейм да си смениш текста

StormBreaker може ли някакво видео уроче да се направи много те моля :) ако наистина може да се редактира аминиран гиф ще е супер

StormBreaker каза:
0u7 каза:

Може ако имаш ПСД на гифа.... Иначе не

0u7 каза:
StormBreaker каза:
0u7 каза:

Може ако имаш ПСД на гифа.... Иначе не

Може бе хора. Отваряш gifа с photoshop и то трябва да ти изкара фреймовете в timeline панела. И си едитваш всеки един.

Много ви умолявам да направите едно видео уроче :) полезно ще е и не само за мен а за всички които не знаят

хм значи можело :) благодаря ти МАНИА ама ако има текст в анимирания гиф могали него да редактирам ако пише site.com да го преименувам с мяо сайт .com и ако може дами изпратиш този клип че тама много кофти се вижда :P

Adobe photoshop CS 2 -> adobe imageready

тоест ако имаш Photoshop CS2 можеш да отвориш GIF файла с имидж реади и той ще ти се отвори по същия начин както видя на видео урока.

Back
Горе