Програма за скайп пароли

• Автор Автор jana
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.

jana

Registered
Ако някой знае как може да се разбие парола в SKYPE може да ми пише на petia_bulgari@abv.bg мля ви пишетеми ми много е важно
щото чрез майл не става,ако има такива програми...

Edit от IndeX [Пиши на кирилица!!!]
Edit от Dido_net [кирилизирано заглавие lol]

Преди знаех на един от админите SKYPE адреса.Но сега не се сещам.
1) Това което искаш е хакерстване,а скайп е голяма компания.И не мисля,че на някой ще му се разбрава с цяла компания за един скайп.Хората са вавели това с емайла та ако си забравиш паса да могат да т иго върнат.
2) Програма все още няма,и не мисля че ще има.
3)Ако някой друг може да ти помогне.. ще едобре.
Едит:?//
4)Пропуснал съм го заглавиете.Ти си го промеил 10х

такава програма няма.. единствения вариант според мен е brute force... но от скайп ще те збарат ;)

Dido_net каза:
такава програма няма.. единствения вариант според мен е brute force... но от скайп ще те збарат ;)

Каква е тази програмка е ?
За какво по точно служи ?

това не е програма. това е метод за комбиниране на всички въжможни комбинации от цифри/букви ;)
Шанса за откриване е минимален :)
Почти невъзможен... или ако ще е възможен - ще ти трябват 100-120 години :)

Единственият вариант които виждам, и също не е 100% сигурен е да следиш пакетите на потребителя. Това става доста лесно под Linux, но ще имаш още проблеми с криптацията на данните! С две думи почти невъзможна работа!

Възможно е с keyloger на машината на жертвата ;) ....работи малко време отнема но работи стига да извадиш касмет човека да се logout-не и после да въведе паролата ... или http://en.wikipedia.org/wiki/Social_engineering_(computer_security)

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе