И трите са хубави. Като чета в този форум са само фенове на WAMP май май, същите хвалби съм ги чувал и за AppServ в други форуми. Лично предпочитам XAMPP, защото има FileZila и не ми се занимава с инсталирането на други FTP сървъри. Иначе WAMP го пробвах преди време и добре се държа. Все пак обаче XAMPP си остава най-разпространения.
Попринцип не съм много голям фен на Apache (не че не е най-добрия web server), защото така и не можех да се оправя с виртуалните директории и домейните под Windows. За това си карам с IIS и поне това си OK ама в тоя случай пък не куца PHP-то и дава разни грешки само, защото не разбирам много много от тези неща. Много ще се радвам ако вместо да се правят само готови пакети с Apache се направи с някой друг web server. Не визирам IIS, все пак е платен и кой ще тръгне да се занимава с него. Примерно имаше нещо Active Web Server или нещо такова. Един приятел го ползваше. Просто е улеснено при него. Направено е всичко просто с виртуалните директории и прочие, само дето пак трябва си фен и да чаткаш PHP-то и MySQL-а за да си ги конфигурираш както трябва.