A Access Registered 18 Май 2006 #1 Можете ли да ми кажете някоя хубава програма за правене на банери без banner maker и фотошопа 8)
M mute Registered 18 Май 2006 #2 абе незнам човек по хубава програма от ImageReady която върви към фотошопа за мен е номер 1
N NetCutter Registered 18 Май 2006 #3 И аз се чудя защо не ги харесваш :shock: Едва ли ще намериш програма която да ти го направи автоматично,без ти да правиш нищо :lol: С Фотошопа и придружаващият го ImageReady може да стане жесток банер :wink:
И аз се чудя защо не ги харесваш :shock: Едва ли ще намериш програма която да ти го направи автоматично,без ти да правиш нищо :lol: С Фотошопа и придружаващият го ImageReady може да стане жесток банер :wink:
A Access Registered 18 Май 2006 #4 не,че не ги харесвам, просто питам защото преди ми бяха казвали някаква хубава, пък немога да се сетя как беше 8) ама ще си бачкам със фотошопа :?:
не,че не ги харесвам, просто питам защото преди ми бяха казвали някаква хубава, пък немога да се сетя как беше 8) ама ще си бачкам със фотошопа :?:
N NetCutter Registered 20 Май 2006 #6 Еми след като сме на едно мнение да се захващаме 8) Ама аз ще позакъснея,че още не мога да го подкарам както трябва на Линукса
Еми след като сме на едно мнение да се захващаме 8) Ама аз ще позакъснея,че още не мога да го подкарам както трябва на Линукса