Продавам сайт

Skyplex

Registered
Здравейте !

Продавам сайта bgsound.net
В сайта има над 87 000 текста на песни което го прави най-големия сайт за текстове в България.
УНИКАЛЕН дизайн.
Системата е писана има опция за всяка добавена песен да намира клипа Автоматично, както и Новините които се обновяват всеки ден в 11 часа.
Посещенията са около 700 до 1000.
Другите функциии можете да ги видите и като влезете в сайта.

Цена 2000 - 2500

Защо искам такава цена:
Защото за направата на точно такъв сайт + Уникален дизайн над 1000 лева не ви мърдат. Другата причина е това че има над 87 000 текста добавени в сайта. И това че всички посещения идват от Google.

Домейна е купен от Godaddy .

За повече Информация пишете ЛС или по темата. Брояча ще го отключа само на хора които са заинтересовани от сайта !

Поздрави,
Радомир Георгиев.

Щом ще продаваш сайта, то поне отключи TYXO-то
Нали трябва да се види всичко!

emagi каза:
Щом ще продаваш сайта, то поне отключи TYXO-то
Нали трябва да се види всичко!

Не ми се вярва че си заинтересован но ето http://www.tyxo.bg/?87312 :) гледайте като имате желание.

Хипотетично (според мен) можеш да постигнеш повече ,ако сложиш поне един чарсет на самия сайт :idea:

Дизайна наистина е красив, харесва ми, но това че има 80..... колко текста, не е проблем.Всеки може да си ги добави с php script 10 реда :lol: :)

Благодаря за твоето мнение за дизайна ! Относно това за текстовете не е писано със скрипт :) Ти може и да знаеш начин но не е това а Едва ли някой ще може да направи автоматично добавяне на клип :)

И това не е кой знае какво автоматично да се адва клипа.
Просто за мен тази цена "2000 - 2500лева" е много 'нереална'. Мисля, че искаш доста много приятел. :?:

CaTaHuK каза:
Просто за мен тази цена "2000 - 2500лева" е много 'нереална'. Мисля, че искаш доста много приятел. :?:
Не си съвсем прав,този човек се е трудил часове за да направи този сайт,а и има доста полезна информация и посещения.Според мен сайта заслужава тези пари! :?:

ivko каза:
CaTaHuK каза:
Не си съвсем прав,този човек се е трудил часове за да направи този сайт,а и има доста полезна информация и посещения.Според мен сайта заслужава тези пари! :?:

часове.?!
хахх ако тва е за часове.... аз съм трЪмвай
едит: наспамихте темата включително и аз :oops:

Че е за часове за часове даже за месеци :) Нормално да я наспамите за вяка една обява пусната по форуми за продаване всеки изказва МНЕНИЕ за сайта а не заинтересованост по обявата. Замислете се темата е за това че продавам сайта а не за колко време е направен колко пари му искам и тн това е моето решение който не му отърва няма смисъл да пише :)

аз няма да купувам, но искам информация за другите
Какви доходи имаш от сайта за месец? :)

лел , като гледам направо се чудя ...

Човека продава сайта , вия почнахта ама защо толкова пари ?

ама , защо като печелиш го продаваш , ама защо тва онова ..

Да ви кажа че 2500 лв. даже са малко , като се има напредвид че и пари се изкарват от него и то 150 лв.

RiddleR каза:
лел , като гледам направо се чудя ...

Човека продава сайта , вия почнахта ама защо толкова пари ?

ама , защо като печелиш го продаваш , ама защо тва онова ..

Да ви кажа че 2500 лв. даже са малко , като се има напредвид че и пари се изкарват от него и то 150 лв.

Един хубав отговор ! МЕРСИ :)

Back
Горе