Продавам сайт

manqka94

Registered
Продавам ето този сайт http://bgzabava.1gb.bg/ направен е от готов темлкейт не искам излишни коментари.Направил съм го за вицове,картинки и игри,има качени доста картинки,вицовете са по-малко,а игри все още не съм качвал.Продвам го защото нямам време да се занимавам с него,качих го в този безплатен домейн за да го видите ,качих го преди два дена ако се чудите,затова че няма посещения ако го купи някой ще го изтрия от там.Заинтересованите да пишат на ЛС за цена и по-подробно.

Код:
Внимание! Посещаването на този сайт може да навреди на компютъра ви!
Уебсайтът на адрес bgzabava.1gb.bg съдържа елементи от сайта www.reklamnamreja.com, който изглежда хоства злонамерен софтуер. Това е софтуер, който може да навреди на компютъра ви или да извършва операции без вашето съгласие. Компютърът ви може да се зарази дори само при посещение на сайт, съдържащ злонамерен софтуер.
За подробна информация относно проблемите с тези елементи посетете Страница за диагностика за безопасно сърфиране на Google за www.reklamnamreja.com.
Научете повече за това как да се предпазите от зловреден софтуер в интернет.
Хрома мисли че не трябва да влизам в този сайт :lol:

Liberate каза:
Код:
Внимание! Посещаването на този сайт може да навреди на компютъра ви!
Хрома мисли че не трябва да влизам в този сайт :lol:

Phahah :D защо на мене не ми прави проблеми,това са глупости остави Хрома,а влизай с Firefox :)

Back
Горе