Продавам 5 сайта

SvetCo

Registered
Продавам следните сайтове:

www.molycar.com - каталог на фирми за авточасти. Има администрация за пълен контрол на сайта. Добро индексиране от Г. За времето от както е пуснат сайта има няколко договора на стойност 500лв. Продава се сайта и домейна, договорите, както и .PSD дизайн на рекламни брошури но без хостинг. Към сайта ще дадем и сключените с фирмите договори, за да може след като изтекат до няколко месеца да се свържете с фирмите, които са ги подписали и да бъадт подновени.
Цена: 200лв.


www.forum-games.com - форум за игри. Не е поддържан. Продава се форума, домейна, но без хостинг
Цена: 50лв.


www.templates-bulgaria.com - сайт за темплейти с администрация. Продава се с архив от темплейти. Продава се сайта и домейна, но без хостинг.
Цена: 90лв.


Futbolni.com - сайт за футболни новини. Системата е WP, като темплейта е закупуван и има лиценз. Целия сайт се продава за цената на темата :) Продава се сайта и домейна, но без хостинг
Цена: 80лв.


Lovuvam.com - сайт за ловци. Има доста статии, които са преписвани от списания с изричното им позволение. Системата е e107. Продава се сайта и домейна, но без хостинг.
Цена: 100лв.


Подаряват се и няколко домейна: muonline77.com, solar42.com, vote2you.com, herbal-bulgaria.com


Заплащането на сайтовете се извършва посредством банков трансфер или пейпал. Всеки от сайтовете може да бъде фактуриран по желание на клиента.

За контакти:
Светослав Матеев - 0888631789
 

Горе