Продаване на сайт

GaTio2

Registered
Здравейте, искам просто за информация колко пари мога да зема от http://funny-bg.net/ има си админ панел форум шики мики разгледайте :) и моля отговорете ми :)

GaTio2 каза:
30лева лол... :D що толкова малко е

Едит....
Не видях, че темата е в дъра бъра.
Цената на един сайт е тази за която ще можеш да го продадеш.
Всичко останало няма смисъл.

Sunrize каза:
незнам, обаче 1 филм не тръгва .. тия от дейтата ..

Получава се така, защото е прецакаха тотално. Сега, за да свалиш файл трябва да чакаш 50 секунди и тогава. Сега не се свалят директно и за това не могат да се прегледат. Т.е линковете не са с разширението на файла. :>

Един здрав и стилен дизайн според мен му трябва + още по - голяма колекция от филми за около 145/150 лв. Стига дизайна да бъде стегнат с хубава цветова гама.

ами дизайна не знам нямам идея какъв да бъде едначе ще го сменя филмите сега ги качвам в рапидадд и 4сторинг мисля как да го направя тея дата тотално се изгавриха със сайтовете за музика филми и други :x

ами не знам колко ще зема ся ще правя малко ъпгрейти :) утре или в други ден аз ще пиша да ми кажете мнението си пак :) terrible то пак зависи дали продаваш само скрипта или целия сайт с посетителите :) а и за сега нямам зети пари от сайта :(

сайтове на фирми или компании да! Това е много изгоден бизнес, но да си продаде сайта на някой човек, ще го даде за най-много 120лв :wink: Нищо, че аз съм пускал Joomla с готов дизайн за толкова :P

Относно това че датата са прецакали цялата история .. филмите пак можеш да си ги адваш от там просто трябва да изчакаш директния линк, който се получава след изтичането на тва време за чакане там .. :?:

Back
Горе