J JcaL Registered 13 Октомври 2009 #1 Как да направя от сложените сървъри в LGSL-то ми да се показва само 1 и при рефреш да се сменя.(при рефреш да показва произволно един от всички сървъри)
Как да направя от сложените сървъри в LGSL-то ми да се показва само 1 и при рефреш да се сменя.(при рефреш да показва произволно един от всички сървъри)
K Kirev Registered 13 Октомври 2009 #2 Код: $lgsl_random = 0; // NUMBER OF RANDOM SERVERS TO SHOW INSTEAD OF USING THE :on SELECTION Ако е: Код: $lgsl_random = 1; // NUMBER OF RANDOM SERVERS TO SHOW INSTEAD OF USING THE :on SELECTION Няма ли да стане номера?
Код: $lgsl_random = 0; // NUMBER OF RANDOM SERVERS TO SHOW INSTEAD OF USING THE :on SELECTION Ако е: Код: $lgsl_random = 1; // NUMBER OF RANDOM SERVERS TO SHOW INSTEAD OF USING THE :on SELECTION Няма ли да стане номера?
K Kirev Registered 13 Октомври 2009 #4 JcaL каза: Този код в кой файл е ? Увеличете... lgsl_module.php
B bama Registered 13 Октомври 2009 #5 Не знам как е файла .. но където зимаш от бд-то с SELECT * FROM.. ORDER by RAND() LIMIT 1 :roll: