При инсталирането на форума, преди около месец направих една глупост, която дори не бях видял в началото. Не съм нагласил времето за старт на борда и сега съответно за начало на борда се смята 1 януари 1970 година. Разбира се още същия ден промених времето и потребителите са с нормална дата на регистрация, само аз като админ съм с дата от януари 1970, като това оказва влияние и върху статистиката на форума, защото броя постове, теми и потребители се разделят в периода от 37 години до момента и досега са в повечето случаи 0.01 на ден или нещо от сорта.
Също така се чудех, ако има начин да се промени датата на начало на борда - примерно февруари 2007-ма, дали това няма по някакъв начин да рефлектира върху по-нататъчните събития във форума и публикациите да сменят датата си с някой си месец през 2037-ма година...в смисъл има ли някаква взаимовръзка между тези данни или са независими и промяната на дата на старта на борда (ако е възможна) няма да попречи на останалите функции.
Предварително благодаря на този, който ми помогне.
Днес ми хрумна нещо, след като пуснах заявката за промяна на часовата зона. Не е ли възможно по подобен начин да си реша проблема със старта на борда и регистрацията ми. Не знам само как трябва да се оформи, ако е възможно разбира се...това беше заявката за промяна на часовата зона.
Също така се чудех, ако има начин да се промени датата на начало на борда - примерно февруари 2007-ма, дали това няма по някакъв начин да рефлектира върху по-нататъчните събития във форума и публикациите да сменят датата си с някой си месец през 2037-ма година...в смисъл има ли някаква взаимовръзка между тези данни или са независими и промяната на дата на старта на борда (ако е възможна) няма да попречи на останалите функции.
Предварително благодаря на този, който ми помогне.
Днес ми хрумна нещо, след като пуснах заявката за промяна на часовата зона. Не е ли възможно по подобен начин да си реша проблема със старта на борда и регистрацията ми. Не знам само как трябва да се оформи, ако е възможно разбира се...това беше заявката за промяна на часовата зона.
UPDATE `phpbb_users` SET `user_timezone` = '2.00' WHERE user_id != -1