Промяна на активноста.. (админ)

Pussycat

Registered
Здравейте,

Преди малко промених в моя форум активноста на потребителите в кой е онлайн да бъде до 60 минути :lol:

Ама се чудя сега до 60 минути всички хора ще бъдат записани какво са правили през тези минути или на 60 минути ще се обновява базата данни ?

Тоест ако сега вляза в някаква тема и проверя кой е онлайн ще си виси на темата която проверявам 60 минути ли ? Или ще ми запише на нов ред с моя ник къде другаде съм влязал ??

Писал съм в края на темата (админ) защото повече се отнася до него.. защото той е променил на 15 минути във форума.

Благодаря

Pussycat каза:
Здравейте,

Преди малко промених в моя форум активноста на потребителите в кой е онлайн да бъде до 60 минути :lol:

Ама се чудя сега до 60 минути всички хора ще бъдат записани какво са правили през тези минути или на 60 минути ще се обновява базата данни ?

Тоест ако сега вляза в някаква тема и проверя кой е онлайн ще си виси на темата която проверявам 60 минути ли ? Или ще ми запише на нов ред с моя ник къде другаде съм влязал ??

Писал съм в края на темата (админ) защото повече се отнася до него.. защото той е променил на 15 минути във форума.

Благодаря

Не се обновява през 60 минути.
Просто проверява в последните 60 минути кой е влизал и ти ги дава всичките
като онлине.

60 минути не е реално.
Ще ти покаже 50 човека онлине но в сайта ще има 7 реално.

аз исках да показва кой къде е бил в последните 60 минути.. ще го намаля. И исках да видя за еди колко си минути колко хора е имало.. щото ми влизаш по 10 - 20 бота като щракна из някоя тема.. хах що така и аз незнам..

Вляза някъде влиза бот, пиша мнение влиза друг бот и той като мен прави.. с на гугъл ip-то :roll:

Back
Горе