Прост сайт на HTML с малко PHP моля помогнете!!!

bubole4ka

Registered
Правя сайт на HTML и искам да добавя страница на PHP.Идеята е в менюто на HTML сайта да има страница на PHP, на нея да има проста логин система + регистрация-име,парола,и-мейл + забравена парола.Когато потребител не е в регистрацият си при влизане в страницата да излиза логин системата и след като потребителят си влезе в регистрацията да получи достъп до страницата, която да е на HTML или PHP (в краен случай).
П.П.Някой да препоръча програма за PHP.

bubole4ka каза:
...
Платена:
Zend Studio - много е добра !
Безплатна:
Notepad ++ - просто оцветява кода

bubole4ka каза:
Правя сайт на HTML и искам да добавя страница на PHP.Идеята е в менюто на HTML сайта да има страница на PHP, на нея да има проста логин система + регистрация-име,парола,и-мейл + забравена парола.Когато потребител не е в регистрацият си при влизане в страницата да излиза логин системата и след като потребителят си влезе в регистрацията да получи достъп до страницата, която да е на HTML или PHP (в краен случай).

http://web-tourist.net/login/login/newsearch.php?wtsearch=z&newsearch=%EB%EE%E3%E8%ED

почни от тук и прегледай сайта за подобни уроци.
Лошото е, че не става с програма.
Трябва да разбираш от PHP малко .
Да схванеш как сайта разпознава потребители (по сесийна променлива).

Всъщност бях попаднал на една нова версия на "Web Builder" ( 6.0.1 ако не се лъжа ) в която има готова логин система .

Ако исакш прати линк на ЛС, когато ми потрябва да го имам, въпреки че засега и Notepad ми върши работа специално за това, което исакх да направя.

Горе