Пхп сайт

Foxy

Registered
значи искам някой да ми обясни как да си направя пхп сайт същото ли е като хтмл и дали мога готовия ми цсс дизайн и нещата който се добавят от цсс файла в хтмл мога ли да ги направя в пхп. с няколко думи. Как да си вкарам дизайна в пхп файл и тн.

Foxy каза:
значи искам някой да ми обясни как да си направя пхп сайт същото ли е като хтмл и дали мога готовия ми цсс дизайн и нещата който се добавят от цсс файла в хтмл мога ли да ги направя в пхп. с няколко думи. Как да си вкарам дизайна в пхп файл и тн.

Разгледай малко уроците тук и ваобще в интернет и ще си отговориш сам на всичките си въпрост. :)

само с чист пхп не може да си направиш сайт, винаги има HTML които е графичната част на сайта, докато пхп е динамичната (админ панел, новини и нт "всичко което е автоматизирано по сайта на сървърно ниво") с пхп може само да генерираш някоя картинка и нищо повече.

jooorooo каза:
само с чист пхп не може да си направиш сайт, винаги има HTML които е графичната част на сайта, докато пхп е динамичната (админ панел, новини и нт "всичко което е автоматизирано по сайта на сървърно ниво") с пхп може само да генерираш някоя картинка и нищо повече.
Ами добре. Кажи как да го направя.

Това не става с "казване". Сядай и учи .

Кое как да направиш ?
Само с php сайт не можеш да направиш.
PHP е сървърен език ... той се комбинира с html.
Може да си правиш да ти изкарва час, сесии, курабийки, връзка с база данни, ъплоуд и мн други неща, но само на php сайт не можеш да направиш. Винаги има и html.

Така е с казване не може, всъщност като се замисля, може да се направи сайт без HTML :-) но си е много играчка :-)

Мисля, че Foxy имаше нещо друго впредвид. Прави си сайтовете както си знаеш, там където е динамичната част слагай php кодове и казвай, че имаш php сайт.

_4efo_ каза:
Мисля, че Foxy имаше нещо друго впредвид. Прави си сайтовете както си знаеш, там където е динамичната част слагай php кодове и казвай, че имаш php сайт.
Точно това имах в предвид. точка

Back
Горе