РАКЕТИИИИИИИ

Admin e идвал унас и знае каде се намира къщата и той може да потвърди следните ми думи:

Къщата ми е под непрекъснат обстрел от фойверки и гърмежи.На който и прозорец да ида все ракети виждам.
Интересно защо хората дават по 200 - 300 лева за да видат как един фитил ще излети и ще изгори ?Или да мятат кибритени-гърмящи клечки.....

ООО мале дедоми беше зел лимонка (граната) и я метна на пъта 4 коли им паднаха прозорците и на наща къща предните 2 и на асфалта има дупка хахаа и доиде полиция о ебаси екшана стана то всички хора излязоха

Аз стрелях с узи преди малко :), и с помпа щях ама не останаха патрони за мен:). Какъв откат има помпата...
Много яко :).
За ракетите, те са много красиви и си заслужават парите. Преди няколко години на един приятел баща му работеше в някакви скали (взривявал скали в Панагрище май беше) и гепал барут, после ние взехме барут от него и напълнихме един малък буркан с барута. Ама много хубаво, яката го натъпкахме. Вързахме един дълъг фитил и се отдаличихме на около 15-20 метра. След като гръмна, щях да падна!!! В земята имаше огромна дупка, аз нищо не чувах, и се беше пукнал лед който беше на 5-6 метра от буркана. Говоря за миналата година, вече такива бомби не правя, чак се чудя как някоя прашинка от стаклото не ме е срещнала :).
ВНИМАВАЙТЕ С ПОДОБНИ РАБОТИ НАИСТИНА НА ОПАСНИ :).
Да знаете, че с обикновените пиратки няма опасност, освен ако не я глътнеш :). Иначе я стискай колкото искаш нищо няма да ти стане, само малко були, ама малко :).

maxvolum,
нищо лично, но понякога трябва да се мисли не само за собственото настроение, но и за желанията на другите.
Ако твоите дйествия не засягат света на околните - ок, но когато за настроение превръщаш града в бейрутски квартал - сам разбираш - изнервяш немалко хора :)

Честита нова година на всички!
Здраве и късмет!

Аз си правех ракетите сам... не опитвайте, не стават качествени, а риска е много голям...

sizif каза:
Ако твоите дйествия не засягат света на околните - ок, но когато за настроение превръщаш града в бейрутски квартал - сам разбираш - изнервяш немалко хора :)

Здраве и късмет!
Аз не съм гърмял в града, а на едно поле. Няма жива душа на километри от там, дето съм гърмял :). Да, вярно е че трябва да се съобразявате!

Back
Горе