РОДИХ!!! АМА ЩЕ ПИТАМ

SandPrince

Registered
Най-накрая измъдрих името на сайта ми за уроци - оня за photoshop,illustrator... - ще се казва ......ай няма да ви кажа - нека да е изненада.
само да ви питам - какви други програми се ползват при графичния дизайн освен photoshop , illustrator , image ready, indesign.
до колкото знам се ползва и CorelDraw.
Flash спада ли към графичния дизайн???
казвайте и вие

защо пук да не спада и флаш ?
вече навсякаде търсят графичен дизаин с флаш и фотошоп
а наскоро ми предложеха една оферта за уеб програмист с пхп и 3д студио макс такаче може да включих и програми за 3д дизаин

Оффф ...///
Гледам темата и си викам ... яба, някоя родила. След тва гледам че е пусната от SandPrince и си викам "wtf !?"
пък то какво се оказа ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Soul_Stealler каза:
Оффф ...///
Гледам темата и си викам ... яба, някоя родила. След тва гледам че е пусната от SandPrince и си викам "wtf !?"

И аз си помислих така :oops:

xainiken каза:
Soul_Stealler каза:
Оффф ...///

ии аз :shock:

jooorooo каза:
xainiken каза:
Soul_Stealler каза:
Оффф ...///

ии аз :shock:
/me too :shock: :shock: :shock:

Няма какво да казвам, и аз си помислих, че някои е родил.... :D
Както и да е, ами добави още Gimp. Доста известна програма за графика под Линух. Има я и за Windows версия, но немисля, че е толкова разпространена на тази платформа.
Друго което можеш да добавиш е Fireworks. Като съм гледал чужди сайтове за уроци, тази програма е доста харесвана. Въпреки,че при нас не е толкова пополярна.
Колкото до флаш, и той може да влезне в графичния дизаи, защото на самият флаш можеш да чертаеш и да добаваш най-различни графични ефекти. AS-па към самият флаш е съвсем друг въпрос! :?:

Както и да е, ами добави още Gimp. Доста известна програма за графика под Линух.
Съгласен съм.Ще изтрепеш рибта ,ако и кажеш как да подрам Фотошото под линукс,че тези емулатори са сам оза малки програми ,неискат да подкарват големите .... рибоци ;) :D

ееееее да ама я вижте как ви привлякох вниманието с туй заглавие а :D :lol: .
ок. значи ще има и уроци за Gimp, Fireworks, Flash.... и айде и за CorelDraw ще има.
и аз имах оферта да съм графичен дизайнер - но не знаех CorelDraw (и още не го знам) и не стана :cry:

а някоя от тези?

- Adobe Dreamweaver CS3

- Adobe Contribute CS3

- Adobe After Effects CS3 Professional

- Adobe Premiere Pro CS3

- Adobe Soundbooth CS3

- Adobe Encore CS3

- Adobe OnLocation CS3 (Windows only)

- Adobe Ultra CS3 (Windows only)

- Adobe Bridge CS3

- Adobe Device Central CS3

Сложи дрийма, примиерата и афтър ефекта също са много интересни и полезни програми, но няма да свършат работа за графичен дизайзайн.

Meya, 3d studio max, Swift 3D, Paint Shop Pro(haha).
Мисля, че има и още, но не се сещам.

Back
Горе