P ProBy Registered 15 Декември 2009 #1 хора има ли някакво радио, дето да му ръчкам интернет кабела отзаде и да си слушам интернет радио или да хваща поне повече радиостанции
хора има ли някакво радио, дето да му ръчкам интернет кабела отзаде и да си слушам интернет радио или да хваща поне повече радиостанции
S SveXteZ Registered 15 Декември 2009 #2 имаш предвид радио като уред ( хардуер ако мога да го нарека :Д ) ? Ако е така защо не използваш радио през компютъра ?
имаш предвид радио като уред ( хардуер ако мога да го нарека :Д ) ? Ако е така защо не използваш радио през компютъра ?
P ProBy Registered 15 Декември 2009 #3 SveXteZ каза: имаш предвид радио като уред ( хардуер ако мога да го нарека :Д ) ? Ако е така защо не използваш радио през компютъра ? Увеличете... еми има мпредвид радио като радио, не компютър.Еми щото комютъра много ми харчи ток а аз това и правя на него само радио слушам и то чуждестранно дето немога да го хвана с обикновенна антена.
SveXteZ каза: имаш предвид радио като уред ( хардуер ако мога да го нарека :Д ) ? Ако е така защо не използваш радио през компютъра ? Увеличете... еми има мпредвид радио като радио, не компютър.Еми щото комютъра много ми харчи ток а аз това и правя на него само радио слушам и то чуждестранно дето немога да го хвана с обикновенна антена.