Разглобяване...

Статус
Not open for further replies.

LiRiX

Registered
Понеже от душата ми идва да разглубявам всякакви компютри, моя си го разглобявам редовно и реших да ви покажа няколко мой снимки да видите докаде стигнах... :)

Можеше да отворя и още сумати работи, но ме домарзя.... после кой ще ги затваря :twisted:

Ето Малко ток :))

Ааа.. някаде да сте виждали едно болче?

Бе направо от душата ми идва, обичам да ги изкормям :twisted:

Вижте каква прелест :D

П.П. Сичко е снимано в работещ режим.

LiRiX каза:
П.П. Сичко е снимано в работещ режим.

То добре е снимано в работещ режим, ама дали след сглобяването няма вече да е в НЕработещ режим ? :lol:

Хаха, то там и е най-интересното :D
Зглобих сичко пускам пц-то не тръгва :lol:
Гледам гледам.. нищо му няма сичко си е на мястото :shock:
някаде 20 минути така търсех проблема и на края е бил в Онези големите кабели :P
Редът бил такъв.
Дъно - Сиди - Хард
А, аз съм го свързал като
Дъно - Хард - Сиди
и Еррор :P :D
Ама ся си ворка де :wink:

fena каза:
Какво искаше да разглобиш още 8)
На дъното да му изкам батерията и биос чипа.
Флопито да разгобля и сидито :)
И кутията може да се разглоби още малко 8)

LiRiX каза:
fena каза:
Какво искаше да разглобиш още 8)
На дъното да му изкам батерията и биос чипа.
Флопито да разгобля и сидито :)
И кутията може да се разглоби още малко 8)
Леле....ти си луд... :shock: :D :D :lol: :mrgreen:
Вземи разглоби монитора, принтера... :twisted:

Ако имах принтер, бих го разглобил. Едвали е много финна техниката :)
Пък за мнонитора, там работата е малко по деликатна и ме бъзе да го отворя ей така за кеф :D Но ако нещо се повереди (прецака) няма да се поколебая да го отворя :lol:

P.S.
Един път отворих Тостера, но за съжаление неможай да го затоворя :roll: прекалено е маханизиран за мен :P

Голям кеф. Аз по цял ден разглобявам и сглобявам компютри ... Направо умирам от кеф :?

невиждам смисъл да си разглобяваш и сглобяваш пс-то , ако няма повреда или нещо подобно :roll:

Мен мкефи да разглобявам :) Е по важното за мен е да разбера как работи самият елемет и да знам вчико за него от до :) Влючително тестове
Player_pz каза:
невиждам смисъл да си разглобяваш и сглобяваш пс-то , ако няма повреда или нещо подобно :roll:
Почиствам вентилаторите и радиоаторите редовно защото нямаш си на предсвата как ми рамжи компютъра :) :twisted:

моя не ръмжи , а джафка .. като се разлае му тегля шутовете и се укротява :)

LiRiX каза:
Мен мкефи да разглобявам :) Е по важното за мен е да разбера как работи самият елемет и да знам вчико за него от до :) Влючително тестове
Player_pz каза:
Почиствам вентилаторите и радиоаторите редовно защото нямаш си на предсвата как ми рамжи компютъра :) :twisted:
И моя от начало се оправяше така. После постепенно секи един вентилатор се прецака. Смених сичките до един :) Ама какво ста...? Новият вентилатор на процесора рамжи двойно повече от оригиналния :) Бе оригинала си е оригинал. Та ся скоро ше си зимам пц и съм си сложил в глата да е с охлаждане на Zal mag :) Те са много дорибри според мен :)

Тук работи ! :lol:

Стигат ли :lol:
Сега смятам да си взимам по-яка кутия :wink:

Абе вие сте побъркани...в добрия смисъл на думата.... :D

Хм.. ако се направи по-яко..
Иначе това съм си харесал..

alienware7500.jpg

Dido_net каза:
Хм.. ако се направи по-яко..
Иначе това съм си харесал..

alienware7500.jpg
Пробвай с мишката за един пръст...дали ще успееш да я разглобиш?

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе