G
Guest
Guest
имам един хедър как мога да му направя бутоните - линкве без imagemap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
pcmaistor каза:имам един хедър как мога да му направя бутоните - линкве без imagemap
и аз си мислех за товаbizarre каза:а прозрачен gif с размери 1х1 и да направиш прозрачни бутони върху реалните? :wink:
Мен ми се струва като "глупост" изкам да го видя на практикаfena каза:ами той искаше без имг мап, но мисля че това е най-добрият и бърз вариант
много ще ми е интересно как се правят прозначни картинки...в случея 1х1px gif !?
LiRiX каза:Мен ми се струва като "глупост" изкам да го видя на практикаfena каза:ами той искаше без имг мап, но мисля че това е най-добрият и бърз вариант
много ще ми е интересно как се правят прозначни картинки...в случея 1х1px gif !?и си режа главата
LiRiX каза:Мен ми се струва като "глупост" изкам да го видя на практикаfena каза:ами той искаше без имг мап, но мисля че това е най-добрият и бърз вариант
много ще ми е интересно как се правят прозначни картинки...в случея 1х1px gif !?и си режа главата