L LuXiRiS Registered 4 Март 2007 #1 Може да попитате в Софтуер/Хардуер за тия домейни, просто не виждам друг раздел за тях или може би PHP раздела :shock: Увеличете... Това ме накара да попитам няма ли да има Раздел Други ? :twisted: Например ако искам да питам нещо за футбол каде да питам ?
Може да попитате в Софтуер/Хардуер за тия домейни, просто не виждам друг раздел за тях или може би PHP раздела :shock: Увеличете... Това ме накара да попитам няма ли да има Раздел Други ? :twisted: Например ако искам да питам нещо за футбол каде да питам ?
S staf Registered 4 Март 2007 #2 За това има раздел Дъра-бъра (Спам форум) питай каквото искаш на воля.
A Admin Registered 4 Март 2007 #3 LuXiRiS каза: Може да попитате в Софтуер/Хардуер за тия домейни, просто не виждам друг раздел за тях или може би PHP раздела :shock: Увеличете... Това ме накара да попитам няма ли да има Раздел Други ? :twisted: Например ако искам да питам нещо за футбол каде да питам ? Увеличете... Дъра бъра. Там е за всякакви въпроси и спама е разрешен дзверски. Няма проблеми за всякакви дискусии .
LuXiRiS каза: Може да попитате в Софтуер/Хардуер за тия домейни, просто не виждам друг раздел за тях или може би PHP раздела :shock: Увеличете... Това ме накара да попитам няма ли да има Раздел Други ? :twisted: Например ако искам да питам нещо за футбол каде да питам ? Увеличете... Дъра бъра. Там е за всякакви въпроси и спама е разрешен дзверски. Няма проблеми за всякакви дискусии .