Разкриване на дума

mitko876

Registered
Значи пак да попитам поредния си въпрос
как да направя така: имам една стоиност $duma примерно "kuche" , получавам от една заявка стоиноста $search(тя се състой само от една буква) и търся в $duma с буквата от $search. след това ако тази буква я има в думата в друга стоиност ми се показва така: да кажем че съм познал втората буква "_ м _ _"(има растояние между буквите) това се записва в друга стоиност примерно като $wora изпращане на следваща заявка тази $wora я имам както горе съм посочил пак се тярси в $duma и пак познавам сега $wora трябва да е така примерно "_ м a _"
и така докато се познае думата

P.S. Ако може ако търсешата буква $search я има два пъти в $wora и двата пъти да се показва
Кода е за играта Бесеница

Много Мерси

Мерси ама на мен не ми трябва линк аз искам да си я направя и затова ми трябва този код

DJCharge каза:
Предположих, че ще ти е от полза, демек да видиш там как е направено.. ама щом не е така sorry :roll:

Става как да не става аз просто от любопитство погледнах кодчетата идеално може да се исползват и като се преработят малко е супер

Какъвто съм добър на пхп и особено на тоя овъртяния направо нищо не мога да разбера от кода

edit: Ако някои може да разяски малко кода ще е супер

Back
Горе