Размер на БД в МБ

CaMoTeH_

Registered
Здравейте,
.. Снощи се чудех какво може да не е на ред със сайта и се сетих да ви питам, колко може да е голяма БД (за регистрации).
Ако в БД-то има към 5000 регистрации (сайта ще е игра), с към 6 полета (за регистрация/да не се бъркаме../).

Едит: Ако полетата са попълнени, питам :?:

CaMoTeH_ каза:
Здравейте,
.. Снощи се чудех какво може да не е на ред със сайта и се сетих да ви питам, колко може да е голяма БД (за регистрации).
Ако в БД-то има към 5000 регистрации (сайта ще е игра), с към 6 полета (за регистрация/да не се бъркаме../).

Хмм зависи от записите.
Смятай имам база данни с около 6 полета и 2 100 000 записа и е 350мб голяма ...
Moжеби 10-15 мб MAX според мене :)

Питах се.. колко може да е голяма БД-то, че не зная какъв план да си платя.. то 20-30 МБ някаде ако са кодовете (нямам особено добра преценка за такива неща) + картинките и там каквото още трябва.. към 30 МБ ако е някаде..

Значи този план, който си мислех ще ми свърши работа.. :)

CaMoTeH_ каза:
Питах се.. колко може да е голяма БД-то, че не зная какъв план да си платя.. то 20-30 МБ някаде ако са кодовете (нямам особено добра преценка за такива неща) + картинките и там каквото още трябва.. към 30 МБ ако е някаде..

Ох 2 100 000 записа са 350МБ не 35мб обърках се :D

Нищо :lol: Все пак е близо.. :D

Едит: Мерси все пак за информацията.. ако няма някой друг, който да успори "резултата" ти ще ти дам Support :?:

semprom каза:
CaMoTeH_ каза:
Здравейте,

Хмм зависи от записите.
Смятай имам база данни с около 6 полета и 2 100 000 записа и е 35мб голяма ...
Moжеби 10-15 мб MAX според мене :)

еми то зависи и от полетата и каква информация се записва.
Хайде всички полета да са тип TEXT и да са "пълни до дупка", дали ще е само 35МБ ? :wink:

semprom каза:
CaMoTeH_ каза:

Ох 2 100 000 записа са 350МБ не 35мб обърках се :D

Едит: Мисля че semprom ми помогна най-много в темата.. от мен имаш 1 support :?:

Back
Горе